MBASTUDIES

Deeltijd EMBA Opleidingen in Business Studies in de Verenigde Londen Verenigd Koninkrijk 2020

Een Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld voor ervaren professionals die bereid zijn om de vaardigheden die nodig zijn om te werken in de uitvoerende leiderschap en management posities te verwerven. Programma's verkennen van de fijne kneepjes van het leiderschap, financiën, marketing en andere relevante onderwerpen.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de meest bevolkte regio en waar koninklijke familie woont. Het heeft de grootste concentratie van hoger onderwijs in Europa met 412.000 studenten aan 43 universiteiten.

Deeltijd Executive MBA-Opleiding in Business Studies in de Verenigde Londen in UK

8 Resultaten in Business Studies, Londen Filter

Parttime Executive MBA

Hult International Business School
EMBA 01 August 2020 Deeltijd Engels Campus

Integreer uw opleiding in een druk werk- en thuisleven door aan te passen waar, hoe en wat u studeert met het zeer flexibele parttime Global Executive MBA-programma van Hult .

Lees meer

Executive MBA (Warwick)

Warwick Business School
EMBA 01 March 2020 Deeltijd Engels Campus

Als 10e in de wereld geeft de Warwick Executive MBA je de strategische leiderschapsvaardigheden die je nodig hebt om direct impact te hebben

Lees meer

Executive MBA LATAM

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez
EMBA 30 September 2020 Online en Campus gecombineerd Deeltijd Spaans Online en Campus gecombineerd Campus Online

De Executive MBA LATAM is een part-time programma dat de loopbanen van zijn deelnemers internationaliseert en promoot en onmiddellijke waarde creëert voor hun organisaties.

Lees meer

EMBA: Executive MBA

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
EMBA 01 October 2020 Voltijd Engels Campus

Met EMBA kunnen leidinggevenden en managers de verschillende dynamiek van de bedrijfswereld van vandaag begrijpen. Met dit programma kunnen studenten een volledige beheersing ...

Lees meer

Executive Master of Business Administration

Boutique Universities Consortium
EMBA 01 September 2020 Online en Campus gecombineerd Engels Online en Campus gecombineerd Campus Online

De Executive MBA-programma van de Verenigde Staten University combineert theorie en praktijk waardoor studenten toe te passen wat ze geleerd hebben. Studenten zijn ook in staa ...

Lees meer

Executive MBA

University of Chicago Booth School of Business
EMBA 01 September 2020 Deeltijd Engels Campus

U zult zich richten op het genereren, analyseren, vergelijken en verfijnen van ideeën. Ze beter maken En nog beter. Waarom? Omdat er geen klaarmaken of eenvoudige regels zijn ...

Lees meer

Weekend executive mba

Greenwich School of Management
EMBA 01 August 2020 Deeltijd Engels Campus

De programma's stimuleren individuen uit alle lagen van het leven, en vanuit alle organisatorische en werkende achtergronden. Ingenieurs, accountants, juridische beoefenaars.

Lees meer

Executive MBA (Londen)

Warwick Business School
EMBA 01 March 2020 Deeltijd Engels Campus

Bestudeer je Executive MBA in The Shard in Londen part-time gedurende twee tot vier jaar

Lees meer