Filter
EMBA
Verenigd Koninkrijk Engeland Nottingham Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Executive MBA Programma's in Business Studies in de Verenigde Nottingham Verenigd Koninkrijk

Het EMBA opleidingen zijn flexibele en betaalbare opties onderwijs voor voltijd werkende professionals. In de huidige 's arbeidsmarkt, het ' s niet makkelijk om een ​​concurrentievoordeel te vinden. Zowel werkenden en werklozen kijken naar een EMBA.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Nottingham staat bekend om de legende van Robin Hood, twee grote theaters en vele musea en galeries. Het is ook de thuisbasis van twee universiteiten die meer dan 60 duizend studenten, van wie er 12 duizend zijn internationaal.

Beste EMBA in Business Studies in de Verenigde Nottingham in UK

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Business Studies, Nottingham

Graden
Plaats
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Nottingham
Studievorm
Tempo
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Onze Executive MBA biedt u de mogelijkheid om flexibel studeren te combineren met een veeleisende carrière, door geavanceerde managementopvoeding te bieden die aansluit o ... [+]

Overzicht

Onze Executive MBA biedt u de mogelijkheid om flexibel studeren te combineren met een veeleisende carrière, door geavanceerde managementopvoeding te bieden die aansluit op de behoeften van leidinggevenden in ontwikkeling.

Ontworpen zodat leidinggevenden en managers hun carrière kunnen voortzetten tijdens hun studie. Onze Executive MBA ontwikkelt uw competentie om waarde te genereren, verbetert de effectiviteit van de organisatie en verbetert uw vermogen om met anderen samen te werken om een ​​succesvolle verandering te bereiken.

Het geeft u een algemeen managementperspectief op de functies van een bedrijf en hoe deze kunnen worden geïntegreerd met een snel veranderende omgeving, samen met een up-to-date kennis en inzicht in de activiteiten van een onderneming en de praktische vaardigheden die u nodig hebt om te beheren. hen. Natuurlijk leden van de cursus hebben ten minste vijf jaar managementervaring, terwijl het gemiddelde meer dan 10 jaar is.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands