Deeltijd Executive MBA Opleiding in Bedrijfskunde in de Verenigde Coventry Verenigd Koninkrijk

Top Deeltijd Executive MBA's in Bedrijfskunde in de Verenigde Coventry Verenigd Koninkrijk 2018

Bedrijfskunde

Een EMBA of Executive MBA is een graduate-level business graad voor professionals en executive. Het stelt hen in staat om business executive onderwijs en werk studeren tegelijk.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Deeltijd Executive MBA Opleiding in Bedrijfskunde in de Verenigde Coventry in UK

Lees meer

Executive MBA (Londen)

Warwick Business School
Campus Deeltijd August 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Coventry

Bestudeer je Executive MBA aan The Shard in Londen part-time meer dan twee tot vier jaar [+]

Bestudeer je Executive MBA aan The Shard in Londen part-time meer dan twee jaar.

Gerangschikt in de wereld top 25, zal de Warwick Executive MBA u het strategisch leiderschap vaardigheden die je nodig hebt om een ​​onmiddellijke impact te maken. Onze wereldberoemde onderwijs en onderzoek in combinatie met onze innovatieve cultuur en uitgebreide leiderschap en ontwikkeling steun zal u de vaardigheden, aanleg en visie die u nodig heeft om uw eigen bedrijf, fast track beginnen met de C-suite, of om uw carrière te transformeren door het herdefiniëren geef uw volgende stappen.

Onze indrukwekkende rankings en onderwijs van hoge kwaliteit aan te trekken van de meest ambitieuze en dynamische managers, zodat je leert zowel van en met de beste. Uw klas zal doorgaans tussen de 20 - 40 deelnemers zodat u volledig te integreren en de opbouw van sterke verbindingen die een leven lang meegaan.... [-]


Executive MBA

Warwick Business School
Campus Deeltijd August 2018 Verenigd Koninkrijk Coventry

Gerangschikt in de wereld top 25, zal de Warwick Executive MBA u de strategische leidinggevende vaardigheden geven u nodig hebt om een ​​onmiddellijke impact te maken [+]

Executive MBA

Onze wereldberoemde onderwijs en onderzoek in combinatie met onze innovatieve cultuur en uitgebreide leiderschap en ontwikkeling steun zal u de vaardigheden, aanleg en visie die u nodig heeft om uw eigen bedrijf, fast track beginnen met de C-suite, of om uw carrière te transformeren door het herdefiniëren geef uw volgende stappen.

Onze indrukwekkende rankings en onderwijs van hoge kwaliteit aan te trekken van de meest ambitieuze en dynamische managers, zodat je leert zowel van en met de beste. Uw klas zal doorgaans tussen de 25 - 40 leidinggevenden zodat u volledig te integreren en de opbouw van sterke verbindingen die een leven lang meegaan.

Neem nieuwe ideeën rechtstreeks uit de klas in uw dag-tot-dag werk, en demonstreren van uw nieuwe vaardigheden als ze zich ontwikkelen.... [-]