Filter
EMBA
Verenigd Koninkrijk Engeland Kingston upon Hull Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste EMBA Programma's in Bedrijfskunde in de Verenigde Kingston upon Hull Verenigd Koninkrijk

Een executive MBA of EMBA, is een graduate niveau zakelijke graad. Een executive MBA-programma is eigenlijk hetzelfde als een reguliere MBA-programma. Het belangrijkste verschil is dat een executive MBA-programma in de eerste plaats is ontworpen om te werken leidinggevenden, managers, ondernemers, en andere zakelijke leiders opleiden.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Hull, of officieel Kingston upon Hull, was het enige gebied in het Verenigd Koninkrijk met room (niet rood) telefooncellen. Het is niet alleen zaak Hull staat bekend om - er zijn ook 5 instellingen voor hoger onderwijs.

Top Executive MBA-Opleiding in Bedrijfskunde in de Verenigde Kingston upon Hull in UK

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Bedrijfskunde, Kingston upon Hull

Graden
Plaats
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Kingston upon Hull
Studievorm
Tempo
Hull University Business School

De Executive MBA is over twee jaar afgerond en wordt flexibel over de lange weekenden geleverd om werkverbintenissen te behalen. Het programma trekt managers samen van ee ... [+]

De Executive MBA is over twee jaar afgerond en wordt flexibel over de lange weekenden geleverd om werkverbintenissen te behalen. Het programma brengt managers samen van een verscheidenheid aan particuliere, publieke en vrijwillige sectororganisaties, waarmee u ervaringen kunt ervaren met en uiteenlopende zakelijke professionals.

Werkgebaseerde elementen in het programma bieden leer- en organisatorische voordelen, adresseren van echte problemen en het toevoegen van belangrijke waarde voor het inzetten van organisaties, evenals uw persoonlijke en managementontwikkeling.

Wat ga je studeren

Alle deelnemers die de Hull MBA bestuderen, zowel volledig als deeltijd, profiteren van dezelfde thematische aanpak, die de holistische aard van het programma weerspiegelt. Er zijn een paar kleine verschillen in het Executive programma om tegemoet te komen aan de behoeften van parttime deelnemers.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kingston upon Hull
August 2019
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands