MBASTUDIES

Deeltijd Executive MBA Opleidingen in Business Studies in de Verenigde Romp Verenigd Koninkrijk 2020

Een executive MBA of EMBA, is een graduate niveau zakelijke graad. Een executive MBA-programma is eigenlijk hetzelfde als een reguliere MBA-programma. Het belangrijkste verschil is dat een executive MBA-programma in de eerste plaats is ontworpen om te werken leidinggevenden, managers, ondernemers, en andere zakelijke leiders opleiden.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Hull, of officieel Kingston upon Hull, was het enige gebied in het Verenigd Koninkrijk met room (niet rood) telefooncellen. Het is niet alleen zaak Hull staat bekend om - er zijn ook 5 instellingen voor hoger onderwijs.

Deeltijd Executive MBA Opleiding in Business Studies in de Verenigde Romp in UK

1 Resultaten in Business Studies, Romp Filter

Executive MBA

Hull University Business School
EMBA 01 August 2020 Deeltijd Engels Campus

De Executive MBA is over twee jaar afgerond en wordt flexibel over de lange weekenden geleverd om werkverbintenissen te behalen. Het programma trekt managers samen van een ver ...

Lees meer