Filter
EMBA
Letland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Zoek Bedrijfskunde Studies in Business Studies in Letland

Een EMBA of Executive MBA is een graduate-level business graad voor professionals en executive. Het stelt hen in staat om business executive onderwijs en werk studeren tegelijk.

Letland, officieel de Republiek Letland, is een land in de Baltische regio van Noord-Europa. Het grenst in het noorden aan Estland, in het zuiden van Litouwen, in het oosten aan Rusland, en in het zuidoosten van Wit-Rusland. De Letten zijn een Baltisch volk, cultureel verwant aan de Litouwers. Hoofdstad is Riga, die is de thuisbasis van de Universiteit van Letland met meer dan 23.000 ingeschreven studenten.

Executive MBA-Opleiding in Business Studies in Letland

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Business Studies, Letland

Riga Business School

RBS Executive MBA is ontworpen om ervaren managers gaan naar nieuw leiderschap hoogten. Het programma voegt nieuwe perspectieven en tools om de studenten reeds uitgebreid ... [+]

RBS Executive MBA is ontworpen om ervaren managers gaan naar nieuw leiderschap hoogten. Het programma voegt nieuwe perspectieven en tools om de studenten reeds uitgebreide management kennis. Het programma omvat alle aspecten van de hedendaagse management praktijk. RBS premier Leadership Development Practicum ontwikkelt vaardigheden en het zelfvertrouwen om effectief te implementeren strategie in actie. De Europese en wereldwijde studiereizen bieden perspectief en inzichten uit de hele wereld.

De RBS Executive MBA-programma is een internationaal geaccrediteerd en erkend diploma in management.

De hoogtepunten van het programma zijn:

Het programma Leadership Development Practicum (LDP) loopt door alle vier modules van de EMBA programma. LDP deelnemers krijgen diep begrip van de centrale begrippen van de ontwikkeling van leiderschap en coaching als ze in een verscheidenheid van zakelijke en sociale contexten worden toegepast. Module op basis van studies stellen de studenten te analyseren en te werken aan een brede, gediversifieerde, internationale bedrijfsleven verschijnselen. De studenten hebben onsite vergaderingen ongeveer een keer per maand voor een lang weekend. Gunstige ligging in Riga, dat altijd een centrum van bedrijvigheid is geweest, vooral omdat het op het kruispunt tussen Oost en West. Omdat het slechts 20 minuten afstand van de internationale luchthaven van Riga, kun je vliegen in de klassen en vliegen gunstig. ... [-]
Letland Riga
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands