Filter
EMBA
Litouwen Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk Executive MBA Opleidingen in Business Studies in Litouwen

Het EMBA opleidingen zijn flexibele en betaalbare opties onderwijs voor voltijd werkende professionals. In de huidige 's arbeidsmarkt, het ' s niet makkelijk om een ​​concurrentievoordeel te vinden. Zowel werkenden en werklozen kijken naar een EMBA.

Litouwen, officieel de Republiek Litouwen is een land in Noord-Europa, de grootste van de drie Baltische staten. Het is gelegen langs de zuidoostelijke kust van de Baltische Zee, in het oosten van Zweden en Denemarken. Meer dan 90% van de Litouwers spreken tenminste een vreemde taal en de helft van de bevolking spreekt twee vreemde talen, vooral Russisch en Engels.

Executive MBA Opleiding in Business Studies in Litouwen

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Business Studies, Litouwen

ISM University of Management and Economics

Het Executive MBA-programma wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met strategische partners uit de academische wereld. De inhoud van dit programma is perfect afgestem ... [+]

Over studies

Het Executive MBA-programma wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met strategische partners uit de academische wereld. De inhoud van dit programma is perfect afgestemd op de behoeften van de arbeidsmarkt, terwijl de levering is gebaseerd op moderne lesmethoden in bedrijf en management.

Na het voltooien van het programma, zult u in staat zijn om uw kennis kritisch toe te passen en te begrijpen hoe u bedrijfsprocessen en -principes op een systematische en creatieve manier beheert.

Tijdens je studie zul je onderzoeken wat het betekent om een ​​effectieve en verantwoordelijke leider te zijn. Je zult ook geavanceerde leiderschapsvaardigheden ontwikkelen die je zullen helpen bij het succesvol leiden en implementeren van veranderingen en innovaties in de organisatie van jouw keuze.... [-]

Litouwen Wilna
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands