Filter
EMBA
Nieuw-Zeeland Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Deeltijd Executive MBA Programma's in Business Studies in Nieuw-Zeeland 2020

Voor degenen die een aanzienlijke hoeveelheid professionele ervaring hebben vergaard en zijn klaar om te werken in een meer prominente positie, een Executive MBA (EMBA) is de volgende stap. Cursussen op de boekhouding, leiderschap en financiering behoren tot de onderwerpen verkend.

Nieuw-Zeeland is een eiland land in de zuidwestelijke Stille Oceaan. Het land bestaat uit geografisch twee belangrijke uitgestrekte gebieden - die van de Noord-en Zuid-eilanden - en talrijke kleinere eilanden. Buitenlandse studenten moeten een studentenvisum en een redelijk niveau van contant geld te besteden om een ​​cursus van studie uit te voeren op een Nieuw-Zeeland gevestigde onderwijsinstelling hebben. Nieuw-Zeeland onderwijsinstellingen zal de juiste immigratie-autoriteiten op de hoogte als een student niet langer hun ingeschreven cursussen, die kan dan schorten of te annuleren die student 's visum te wonen. Onderwijsinstellingen vaak ook deze inschrijving en aanwezigheidsregistratie gegevens elektronisch uit te wisselen met andere overheidsinstanties die verantwoordelijk zijn voor het verstrekken van studiefinanciering.

Deeltijd EMBA Programma in Business Studies in Nieuw-Zeeland

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Business Studies, Nieuw-Zeeland

Victoria University of Wellington

Stap in een positie in senior management met een executive kwalificatie die uw analytische striktheid en strategisch inzicht versterkt. De Executive Master of Business Ad ... [+]

Verbeter uw prestaties als leider en manager met een breed zakelijk programma dat u kunt bestuderen terwijl u werkt.

Stap in een positie in senior management met een executive kwalificatie die uw analytische striktheid en strategisch inzicht versterkt. De Executive Master of Business Administration (Executive MBA) is een intensieve opleiding, gestructureerd op drie cursussen per trimester.

Breng je carrière naar het volgende niveau

Een Executive MBA stuurt een bericht naar uw professionele collega's en toekomstige werkgevers - over uw intellectuele vaardigheden, professionele ervaring, executive kaliber en begrip van innovatie in het bedrijfsleven.

Leer van academische en professionele leiders en bouw krachtige netwerken met je medestudenten. Je beheerst tools en modellen die strategisch denken, besluitvorming en leiderschap verbeteren.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
Maart 2020
Engels
Deeltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands