Filter
EMBA
Oceanië Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Deeltijd Executive MBA Opleidingen in Business Studies 2020 Oceanië

Een EMBA zou de oplossing zijn. Het stelt u in staat om uw baan te behouden, te leren van de experts en nieuwe vaardigheden toe te passen direct terug in de beroepsbevolking.

Wil je studeren in Oceanië? De twee meest gevraagde studie bestemmingen over Oceanië: Australië en Nieuw-Zeeland, beide samen bieden een ongewone en zeer onderscheidende studie avontuur.

Executive MBA Programma Deeltijd in Business Studies Oceanië

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Business Studies, Oceanië

University of Wollongong Faculty of Business

De Master of Business Administration Executive (EMBA) levert een geïntegreerde suite van geavanceerde theoretische en professionele capaciteiten voor leidinggevenden, men ... [+]

De Master of Business Administration Executive (EMBA) levert een geïntegreerde suite van geavanceerde theoretische en professionele capaciteiten voor leidinggevenden, mensen die streven naar leidinggevende functies en ondernemers.

Het programma ontwikkelt de vaardigheden die nodig zijn om te reageren op de dynamische bedrijfsomgeving door beste bedrijfspraktijken te identificeren, te implementeren en te beheren in alle stadia van bedrijfs- en professionele levenscycli.

Leiderschapsvaardigheden zijn verbeterd om effectieve reacties op het beheer van alle bedrijfsmodellen mogelijk te maken. Afgestudeerden zijn uitgerust om innovatief, visionair en strategisch te zijn in het leveren van klantgestuurde resultaten.... [-]

Australië North Wollongong Sydney
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Victoria University of Wellington

Stap in een positie in senior management met een executive kwalificatie die uw analytische striktheid en strategisch inzicht versterkt. De Executive Master of Business Ad ... [+]

Verbeter uw prestaties als leider en manager met een breed zakelijk programma dat u kunt bestuderen terwijl u werkt.

Stap in een positie in senior management met een executive kwalificatie die uw analytische striktheid en strategisch inzicht versterkt. De Executive Master of Business Administration (Executive MBA) is een intensieve opleiding, gestructureerd op drie cursussen per trimester.

Breng je carrière naar het volgende niveau

Een Executive MBA stuurt een bericht naar uw professionele collega's en toekomstige werkgevers - over uw intellectuele vaardigheden, professionele ervaring, executive kaliber en begrip van innovatie in het bedrijfsleven.

Leer van academische en professionele leiders en bouw krachtige netwerken met je medestudenten. Je beheerst tools en modellen die strategisch denken, besluitvorming en leiderschap verbeteren.... [-]

Nieuw-Zeeland Wellington
Maart 2020
Engels
Deeltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands