Filter
EMBA
Saoedi-Arabië Riyad Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Executive MBA's in Bedrijfskunde in de Verenigde Riyad Saoedi-Arabië

Zodra u een graduaat in het bedrijfsleven hebben verkregen en hebben aanzienlijke hands-on ervaring, de volgende stap is een Executive MBA (EMBA). Programma's combineren fundamentals, zoals finance, accounting en marketing met leiderschap studies om je in high-level executive en management posities.

Saudi-Arabië, officieel bekend als het Koninkrijk van Saudi-Arabië, is de grootste Arabische staat in West-Azië door landoppervlak en de tweede grootste in de Arabische wereld. Saudi-Arabië wordt gediend door de nationale luchtvaartmaatschappij Saudi Arabian Airlines, vaak door zijn Arabische naam Saudia genoemd.

Als de hoofdstad van Saoedi-Arabië, Riyad is het hart van het koninkrijk. Met een bevolking van meer dan 5 miljoen mensen, Riyadh heeft 15 districten, met verschillende verbazingwekkende architectonische landmark attracties in de wereld. De industriële sectie is om de Noord-Oost-en Oost-deel van de stad.

Top EMBA Programma in Bedrijfskunde in de Verenigde Riyad in Saudi Arabië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Bedrijfskunde, Riyad

Graden
Plaats
Saoedi-Arabië
Riyad
Studievorm
Tempo
Al Yamamah University

De Al Yamamah University (YU) Executive MBA in International Management & Leiderschap is gemaakt voor vroeg- en mid-career professionals die willen bouwen op hun unde ... [+]

De Al Yamamah University (YU) Executive MBA in International Management & Leiderschap is gemaakt voor vroeg- en mid-career professionals die willen bouwen op hun initieel onderwijs en vroege werkervaringen door het verbeteren van hun kennis van de moderne management theorie en de vaardigheden die nodig zijn om gericht op talrijke vraagstukken waarmee leiders en managers in het Koninkrijk van Saoedi-Arabië en het hele Midden-Oosten. De case study benadering wordt gebruikt door het programma om de theorie te koppelen aan aanvraag voor career professionals die ervoor kiezen om werk en studie te combineren op hetzelfde moment.

Leerplan

Stichting Semester

BUS 505 Principes van Bestuur BUS 506 Principes van Marketing BUS 507 Principes van Accounting BUS 508 Principes van Financiën BUS 509 Inleiding tot de economie - Micro / Macro BUS 510 Introduction to Statistics ... [-]
Saoedi-Arabië Riyad
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands