EMBA Programma in Bedrijfskunde in de Verenigde Riyad Saoedi-Arabië

Top Executive MBA's in Bedrijfskunde in de Verenigde Riyad Saoedi-Arabië

Bedrijfskunde

Zodra u een graduaat in het bedrijfsleven hebben verkregen en hebben aanzienlijke hands-on ervaring, de volgende stap is een Executive MBA (EMBA). Programma's combineren fundamentals, zoals finance, accounting en marketing met leiderschap studies om je in high-level executive en management posities.

Saudi-Arabië, officieel bekend als het Koninkrijk van Saudi-Arabië, is de grootste Arabische staat in West-Azië door landoppervlak en de tweede grootste in de Arabische wereld. Saudi-Arabië wordt gediend door de nationale luchtvaartmaatschappij Saudi Arabian Airlines, vaak door zijn Arabische naam Saudia genoemd.

Als de hoofdstad van Saoedi-Arabië, Riyad is het hart van het koninkrijk. Met een bevolking van meer dan 5 miljoen mensen, Riyadh heeft 15 districten, met verschillende verbazingwekkende architectonische landmark attracties in de wereld. De industriële sectie is om de Noord-Oost-en Oost-deel van de stad.

Top EMBA Programma in Bedrijfskunde in de Verenigde Riyad in Saudi Arabië

Lees meer

Executive MBA (EMBA)

Al Yamamah University
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Saoedi-Arabië Riyad

De Al Yamamah University (YU) Executive MBA in International Management & Leiderschap is gemaakt voor vroeg- en mid-career professionals die willen bouwen op hun undergraduate onderwijs en [+]

De Al Yamamah University (YU) Executive MBA in International Management & Leiderschap is gemaakt voor vroeg- en mid-career professionals die willen bouwen op hun initieel onderwijs en vroege werkervaringen door het verbeteren van hun kennis van de moderne management theorie en de vaardigheden die nodig zijn om gericht op talrijke vraagstukken waarmee leiders en managers in het Koninkrijk van Saoedi-Arabië en het hele Midden-Oosten. De case study benadering wordt gebruikt door het programma om de theorie te koppelen aan aanvraag voor career professionals die ervoor kiezen om werk en studie te combineren op hetzelfde moment.

Leerplan

Stichting Semester

BUS 505 Principes van Bestuur BUS 506 Principes van Marketing BUS 507 Principes van Accounting BUS 508 Principes van Financiën BUS 509 Inleiding tot de economie - Micro / Macro BUS 510 Introduction to Statistics ... [-]