Filter
EMBA
Verenigde Staten Californië Claremont Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Executive MBA's in Bedrijfskunde in de Verenigde Claremont Verenigde Staten

Bedoeld voor professionals die al aanzienlijke hands-on kennis, de postdoctorale Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld om studenten de tools die nodig zijn om vooruitgang te boeken in hun loopbaan te geven. Je kunt werken tijdens de studie, omdat de real-world ervaring verrijkt de leeromgeving.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studie locaties. Staatsuniversiteit systemen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen, en kunnen vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Claremont is wereldberoemd om zijn vele onderwijsinstellingen die het een geweldige plek voor aspirant-diploma afgestudeerden te maken. Het wordt dan ook wel "The City of Trees en PhD's".

Top EMBA in Bedrijfskunde in de Verenigde Claremont in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Bedrijfskunde, Claremont

Graden
Plaats
Verenigde Staten
Californië
Claremont
Studievorm
Tempo
Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University

Het Drucker School Executive Management Programme (EMP) is op zoek naar professionals die succesvol zijn in het bedrijfsleven, maar willen voorbereiden op toekomstige voo ... [+]

Het Executive Management Programme van de Drucker School (EMP) is op zoek naar professionals die succesvol zijn in het bedrijfsleven, maar willen zich voorbereiden op toekomstige vooruitgang. We streven naar afgeronde personen die sterke analytische en communicatieve vaardigheden hebben, evenals een record van de bevordering van het management. Wij selecteren studenten uit een breed scala aan industrieën en achtergronden. Wij willen mensen die zowel in ons dynamische klasomgeving ten goede komen als bijdragen. Kandidaten voor het EMP moeten een minimum hebben van: * Vijf jaar midden- of hoger niveau management of professionele ervaring. * Een bacheloropleiding van de VS of het equivalent daarvan We hebben geen GMAT of GRE nodig voor toelating tot het EMP. Wij hebben nodig:... [-]

Verenigde Staten Claremont
September 2019
Deeltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands