Filter
EMBA
Verenigde Staten Maryland Columbia Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste EMBA Opleidingen in Bedrijfskunde in de Verenigde Columbia Verenigde Staten

Een executive MBA of EMBA, is een graduate niveau zakelijke graad. Een executive MBA-programma is eigenlijk hetzelfde als een reguliere MBA-programma. Het belangrijkste verschil is dat een executive MBA-programma in de eerste plaats is ontworpen om te werken leidinggevenden, managers, ondernemers, en andere zakelijke leiders opleiden.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Columbia is een geplande gemeenschap bestaande uit 10 zelfstandige dorpen, gelegen in Howard County, Maryland, Verenigde Staten.

Beste Executive MBA in Bedrijfskunde in de Verenigde Columbia in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Bedrijfskunde, Columbia

Graden
Plaats
Verenigde Staten
Maryland
Columbia
Studievorm
Tempo
University of South Carolina Darla Moore School of Business

Het EIMBA programma is ontworpen voor ervaren managers en senior professionals met een minimum van 5 jaar werkervaring. De lengte van het programma bedraagt ​​22 maanden, ... [+]

Executive IMBA

Het EIMBA programma is ontworpen voor ervaren managers en senior professionals met een minimum van 5 jaar werkervaring. De duur van het programma is 22 maanden, en afgestudeerden verdienen zowel een Executive International MBA van de Darla Moore School of Business en een MA (Maestria en Administracion) van de Tecnologico de Monterrey. Klassen worden gehouden op Tec de Monterrey, Campus Guadalajara, om het derde weekend. De helft van de lessen worden geleerd door professoren van de Technologico de Monterrey, en half door professoren van de Moore School, die reizen naar Guadalajara om de lessen persoonlijk te vergemakkelijken. Het curriculum bestaat uit 10 kerncursussen, vier keuzevakken en drie seminars - twee residenties in Columbia, SC en één internationale studieervaring (recente cohorten zijn gereisd naar Shanghai, China).... [-]

Verenigde Staten Columbia
September 2019
Voltijd
22 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands