Filter
EMBA
Verenigde Staten Connecticut New Haven Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Executive MBA's in Bedrijfskunde in de Verenigde New Haven Verenigde Staten

Bedoeld voor professionals die al aanzienlijke hands-on kennis, de postdoctorale Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld om studenten de tools die nodig zijn om vooruitgang te boeken in hun loopbaan te geven. U kunt zelfs werken tijdens de studie, omdat de real-world ervaring verrijkt de leeromgeving.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studie locaties. Staatsuniversiteit systemen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen, en kunnen vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

New Haven is een stad gelegen in Connecticut, New England, de VS. De stad werd gesticht in 1638. Momenteel New Haven staat bekend om hogere opleidingen als de stad is de thuisbasis van enkele befaamde universiteiten van de wereld. Het leven in deze stad is vol van recreatie en professionele mogelijkheden.

Top EMBA Opleiding in Bedrijfskunde in de Verenigde New Haven in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Bedrijfskunde, New Haven

Graden
Plaats
Verenigde Staten
Connecticut
New Haven
Studievorm
Tempo
Andere opties binnen dit vakgebied:
Yale School of Management

Het Leadership in Healthcare MBA voor Bestuurders brengt een onderscheiden faculteit van Yale's scholen van Geneeskunde, Volksgezondheid en Management samen om een ​​curr ... [+]

Yale MBA voor Bestuurders: Leiderschap in de gezondheidszorg Het programma

De Yale MBA voor Bestuurders: Leiderschap in de gezondheidszorg Programma is een intensieve, 22-maanden Executive MBA-programma die leidt tot een Yale MBA-graad. Speciaal ontworpen voor actuele professionals die streven naar verandering in de zorgsector, met dit MBA-programma studenten de leiding geven aan de leidinggevende en zakelijke vaardigheden die nodig zijn om de meest dringende problemen aan te pakken in de voorhoede van een steeds veranderende zorgsector. Het executive format programma stelt werkende professionals in staat om een ​​Yale MBA te verdienen, terwijl ze hun carrière verder op hun respectieve terreinen voortzetten. Onze studenten komen uit diverse professionele achtergronden en het milieu stimuleert samenwerking om perspectieven te verbreden en stelt een betere waardering voor de unieke uitdagingen voor de gezondheidszorg. Als gevolg hiervan zijn onze studenten meer vertrouwen in het maken van de kritieke beslissingen die nodig zijn voor verandering. Belangrijkste elementen van het programma:... [-]

Verenigde Staten New Haven New York City
September 2019
Voltijd
22 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands