Filter
EMBA
Verenigde Staten Illinois Evanston Studievorm: Afstandsonderwijs Tempo: Alles

Top Afstandsonderwijs EMBA Opleidingen in Bedrijfskunde in de Verenigde Evanston Verenigde Staten 2019

Een EMBA zou de oplossing zijn. Het stelt u in staat om uw baan te behouden, te leren van de experts en nieuwe vaardigheden toe te passen direct terug in de beroepsbevolking.

Omgaan met openbare universiteiten is verre van een optimale optie. Particuliere scholen bieden veel betere steun in uw afstandsonderwijs ervaring. Verschillende online universiteit trekt docenten en studenten op grote afstand van over de hele wereld. Dit vergroot de diversiteit in een afstandsonderwijs klas en produceert uitdagende gesprek onder die van enorm uiteenlopende gemeenschappen, gewesten, en verre culturen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Evanston is stad gelegen in de staat Illinois. Het staat bekend om zijn inspanning regering met betrekking tot duurzaamheid. Burgemeester van de stad en de bewoners zijn bekend om deel te nemen aan programma's gericht op carbon footprints van de stad te verminderen.

Afstandsonderwijs Executive MBA in Bedrijfskunde in de Verenigde Evanston in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Bedrijfskunde, Evanston, Afstandsonderwijs

Kellogg School of Management at Northwestern University

De Kellogg School partners met instellingen in het buitenland die zijn inzet voor academische strengheid en een globaal begrip van het management delen. Kellogg's partner ... [+]

De Kellogg School partners met instellingen in het buitenland die zijn inzet voor academische strengheid en een globaal begrip van het management delen. In 1996 startte Kellogg gezamenlijke uitvoerende MBA-programma's met

De Recanati Graduate School of Management aan de universiteit van Tel Aviv in Israël

[-]
Verenigde Staten Evanston Midland
September 2019
Voltijd
2 jaar
Online
Lees meer in Nederlands