Filter
EMBA
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Executive MBA Opleidingen in Beveiliging 2019

Een EMBA is een prestigieus diploma dat beschikbaar is voor iedereen die een bachelordiploma heeft behaald. Door voort te bouwen op de eerdere ervaringen van studenten, verbetert dit programma het begrip en maakt het experts op het door hen gekozen vakgebied.

Wat is een EMBA in beveiliging? Dit programma is meestal ontworpen om studenten deskundige kennis te geven over elk type beveiliging, van IT tot bescherming, en gebruikt meestal cursussen zoals risicobeoordeling en -beheer om studenten te helpen een dieper inzicht in het onderwerp te ontwikkelen. Studenten kunnen ook de strafprocedure, computerprogrammering en internationale beveiliging bestuderen om hun uitgebreide begrip van verschillende niveaus van beveiliging af te ronden.

Terwijl ze deelnamen aan een EMBA in Security, cultiveren studenten meestal verschillende sleutelcompetenties die hen kunnen helpen uitblinken in hun gekozen loopbaan. Analytisch denken en probleemoplossend vermogen kunnen studenten helpen bedreigingen te identificeren en snel oplossingen te creëren, wat in de toekomst kan leiden tot jobpromoties. Time-managementvaardigheden kunnen nuttig zijn in zowel persoonlijke als professionele activiteiten.

Omdat geen twee universiteiten hetzelfde zijn, variëren de kosten voor EMBA-programma's drastisch. Om de exacte kosten van een diploma te bepalen, is het meestal het beste om rechtstreeks contact op te nemen met toekomstige scholen.

Nu de technologie snel groeit, blijft de vraag naar kandidaten voor banen met EMBA's in Security groeien. Veel studenten volgen een loopbaan als software-beveiligingsingenieur. Sommigen kiezen ervoor om informatiebeveiligingsanalisten te worden en anderen vinden banen als beveiligingsarchitecten. Degenen die hoge posities bekleden, kunnen hoofdfunctionarissen voor informatiebeveiliging worden. Posities als penetratietesters of informatiebeveiligingsdelicten kunnen ook beschikbaar zijn.

Met de opkomst van digitale technologie bieden universiteiten online cursussen aan om studenten wereldwijd toegang te geven tot een geweldige opleiding. Door online lessen te volgen, kunnen studenten doorgaans hun opleiding afstemmen op hun gezin en loopbaan. Om de juiste universiteit te vinden, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Beveiliging

Ionis School of Technology and Management

De MBA Management and Cyber-security trein experts die in staat waren om een ​​veilige omgeving om de mogelijkheden en uitdagingen van de evolutie van de moderne ondernem ... [+]

Weer nieuwe pedagogische aanpak wereld

De flexibiliteit van de opleiding van vandaag: ieder zijn ritme en zijn leven

1 dynamisch model: workshops, workshops en projecten Duurzame tempo 1: 1 avond per week (3u) + 1 zaterdag per maand (7h) 1 training voor managers: trainingstijd is compatibel met de professionele doelen (15 tot 18 maanden, afhankelijk van de integratie terughoudendheid) 1 aanpasbaar model: het systeem kunnen zowel vlak-de afstandsbediening voor alle events projecten te behandelen onvoorziene 1 flexibel studeren: Het is mogelijk om de weg tijdens de training te bereiken

De "PLUS"

Persoonlijke Ontwikkeling / Leiderschap Coaching voor de realisatie van professionele project Stijging van de leidinggevende en technologische vaardigheden Een keuze uit 4 MBA in het hart van digitale transformaties Een week op een "spot" International (New York, San Francisco of Shanghai) ... [-]
Frankrijk Le Kremlin-Bicêtre
September 2019
Frans
Voltijd
15 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands