Filter
EMBA
Studievorm: Alles Duur: Alles

Top Bedrijfskunde Studies in Boekhouden 2019

Een EMBA, of Executive Master of Business Administration, is een diploma ontworpen voor personen die vaak al 10 of meer jaar werkervaring hebben. Het is vergelijkbaar met een MBA-programma, maar kan verschillen in het ontwerp en de levering. EMBA-programma's zijn meestal ontworpen om tegemoet te komen aan een persoon die al een volledige baan heeft.

Wat is een EMBA in Accounting? Het is een professionele graduate degree-programma dat zich richt op geavanceerde zakelijke principes met de nadruk op boekhoudkundige praktijken. De meeste studenten zullen geavanceerde expertise in bedrijfs- en financieel management ontwikkelen. Ze kunnen cursussen volgen die hun inzicht in financiën, kapitaalbegroting en portfoliomanagement verdiepen. Typisch zullen studenten ook kerncursussen volgen die zich richten op het bedrijfsleven, met extra klassen die zich meer direct concentreren op de boekhouding. Boekhoudkundige cursussen op hoog niveau omvatten vaak financiële rapportering, belastingfactoren bij zakelijke beslissingen, bedrijfseconomie, bedrijfsrecht en marketing en strategie.

Veel EMBA-boekhoudprogramma's zijn erop gericht studenten voor te bereiden om leiders te zijn in hun sector. Ze ontwikkelen vaak het vermogen om de leiding te nemen over een situatie. Ze krijgen ook typisch fiscale vaardigheden die van onschatbare waarde zijn voor werkgevers en kunnen hen helpen bij het voorbereiden van hun eigen jaarlijkse belastingen. Studenten leren ook vaak vaardigheden voor geldbeheer.

Een bijdragende factor bij het kiezen van een EMBA in Accounting-programma is vaak de kosten van collegegeld, die kunnen variëren van de ene instelling naar de volgende. Studenten moeten ervoor zorgen dat ze contact opnemen met een universiteit van belang voor meer gedetailleerde informatie over de inschrijvingskosten.

De meeste EMBA-boekhoudprogramma's zijn gericht op het voorbereiden van studenten op managementrollen in het bedrijfsleven. Studenten zijn meestal gekwalificeerd voor functies op het hoogste niveau die te maken hebben met het werken met geld en financiën. Typische carrières voor EMBA in afgestudeerden in de boekhouding kunnen zijn: financieel analist, belastingbeheerder, auditing manager, budgetanalist, belastingadviseur, chief executive officer of business development manager.

Veel EMBA in Accounting-programma's bieden structuren waarmee studenten fulltime kunnen werken terwijl ze online een diploma behalen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Other options within this field of study:

1 Results in Boekhouden

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Dit Executive Master (EMBA) in Accounting en Financieel management opleiding is ideaal voor studenten die direct na de middelbare school in hetzelfde gebied of soortgelij ... [+]

3 topuniversiteiten = 1 EUROPESE DEGREE Alle studenten moeten in aanvulling op ABMS Diploma een gezamenlijk diploma met de Universiteit van Dąbrowa Górnicza (WSB) en Taras Shevchenko National University. 3 Top European Universities = Best Virtual / Afstand Program = 1 Top Europees Diploma ZWITSERLAND + EU + top gerangschikt 500

Advance uw expertise op ABMS

Contact maken met leerlingen en leiders net als u in de programma's van onze online masteropleidingen. Je zal zo ver gaan als je geest zal u als een master student aan ABMS.

Voor academische onderzoekers en opvoeders

De Executive Master of Accounting & Financial Management (EMBA) betekent het volgende niveau van prestatie in elke academische discipline.... [-]

Zwitserland Zürich
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands