MBASTUDIES

Deeltijd EMBA Programma's in Business Administration in de Verenigde Romp Verenigd Koninkrijk 2020

Het EMBA opleidingen zijn flexibele en betaalbare opties onderwijs voor voltijd werkende professionals. In de huidige 's arbeidsmarkt, het ' s niet makkelijk om een ​​concurrentievoordeel te vinden. Zowel werkenden en werklozen kijken naar een EMBA.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Hull, of officieel Kingston upon Hull, was het enige gebied in het Verenigd Koninkrijk met room (niet rood) telefooncellen. Het is niet alleen zaak Hull staat bekend om - er zijn ook 5 instellingen voor hoger onderwijs.

Deeltijd EMBA Opleiding in Business Administration in de Verenigde Romp in UK

1 Resultaten in Business Administration, Romp Filter

Executive MBA

Hull University Business School
EMBA
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De Executive MBA is over twee jaar afgerond en wordt flexibel over de lange weekenden geleverd om werkverbintenissen te behalen. Het programma trekt managers samen van een ver ...

Lees meer