Filter
EMBA
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste EMBA Programma's in Business Analytics 2019

Het afronden van een EMBA-programma is een lovenswaardig doel dat mensen expertise biedt in de bedrijfswereld. Gewoonlijk beschikbaar voor iedereen die een bacheloropleiding heeft afgerond, dit soort studieresultaten bouwt voort op kennis die studenten hebben opgedaan door hands-on ervaring in hun loopbaan.

Wat is een EMBA in Business Analytics? Dit programma is meestal bedoeld om studenten een dieper inzicht te geven in de kernpraktijken van het bedrijfsleven. Het doel van dit programma is studenten voorbereiden op een zakelijke carrière. Cursussen hebben meestal betrekking op onderwerpen zoals communicatie en informatica, met een sterke focus op het analytische aspect van elk onderwerp. Studenten kunnen brede vakken zoals managementtheorie en bedrijfsstrategie studeren.

Wanneer ze zich inschrijven voor een EMBA in het Business Analytics-programma, ontwikkelen studenten gewoonlijk veel cruciale vaardigheden, zoals het oplossen van problemen, die hen gedurende hun loopbaan kunnen helpen en uiteindelijk tot banen kunnen leiden. Sterke analytische vaardigheden kunnen ook worden gecultiveerd, evenals kritisch denkende vaardigheden die helpen in zowel het professionele als persoonlijke leven.

Elke universiteit is anders en heeft zijn eigen vaste collegegeld, dus de prijs van een EMBA-programma varieert drastisch tussen scholen. Universiteiten in verschillende landen kunnen ongelooflijk verschillende prijzen hebben.

Omdat het bedrijfsleven voortdurend groeit, zijn er veel spannende carrières beschikbaar voor studenten met een EMBA in Business Analytics. Velen kiezen carrières als datawetenschappers, sommige gericht op computerwetenschap, terwijl anderen liever aan analytics werken. Degenen die genieten van communicatie met een grote verscheidenheid aan mensen, vinden soms carrière als marketing research managers. Banen als kwantitatieve analisten zijn mogelijk beschikbaar. Carrières als bedrijfsanalisten voor gegevens zijn een andere populaire optie, en andere studenten die een carrière achter de schermen verkiezen, geven de voorkeur aan banen als consultant.

Over de hele wereld bieden universiteiten online cursussen aan om studenten meer flexibiliteit te bieden. Met externe toegang hebben meer studenten de mogelijkheid om zich in te schrijven voor EMBA-programma's. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

 

 

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Business Analytics

Institute Of Finance And International Management (IFIM)

Een speciaal afgebakend programma voor het werken executives uit alle beheer bands, bedoeld om ze uit te rusten met ... [+]

Executive PGDM in Business Analytics in samenwerking met IBM.

Programma Duur: 15 maanden Een speciaal uitgestippelde programma voor het werken executives uit alle beheer bands, bedoeld om ze uit te rusten met een -

Relevante theoretische en praktische kennis van Business Analytics oplossingen te implementeren in hun respectieve organisaties. Meegeven vaardigheden om hen te helpen hoger op de professionele ladder. Programma Fee

Rs. 4,5 Lacs (met een deel betalingsfaciliteit) Onderwijs Leningen en Group / Corporate pakketten zijn ook beschikbaar.

PROGRAMMA VOORDELEN

Door zijn industrie oriëntatie, het programma heeft de volgende voordelen:

Virtuele klassen met hybride karakter van het programma levering AICTE goedgekeurd EPGDM graad. Enige instituut in Bangalore te EPGDM in Business Analytics bieden (in samenwerking met IBM). Certificering van programma voltooiing van IBM. Curriculum ontworpen en door een consortium van hooggekwalificeerde en ervaren docenten uit IFIM, IBM en andere experts uit de industrie geleverd Experts uit de industrie om studenten te begeleiden en hen te helpen tegen te gaan echte wereld uitdagingen. Peer group interactie met studenten uit verschillende sectoren / bedrijven voor interactie en kruisbestuiving van ideeën Hands-on werkervaring bij de IBM Business Analytics Lab op de campus, uitgerust met de nieuwste hulpmiddelen en software Gemak van weekend klassen die niet werkschema niet te verstoren Campus ligt in het hart van Bangalore technologie hub-Electronic City Online bron materiaal georganiseerd door middel van een Learning Management System (LMS) Toegang tot online en gedrukte bronnen IBM's leren Assistentie bij zijdelingse plaatsing (indien nodig) CARRIERE VOORUITZICHTEN ... [-]
India Bangalore
July 2019
Deeltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands