MBASTUDIES.NL

Top Deeltijd Executive MBA's in Canada

Een executive MBA of EMBA, is een graduate niveau zakelijke graad. Een executive MBA-programma is eigenlijk hetzelfde als een reguliere MBA-programma. Het belangrijkste verschil is dat een executive MBA-programma in de eerste plaats is ontworpen om te werken leidinggevenden, managers, ondernemers, en andere zakelijke leiders opleiden.

Een Master of Business Administration (MBA) is een graduaat dat ongeveer twee jaar van de studie neemt om te ontvangen. Personen die deze graad winst belangrijke kennis en ervaring op het gebied van business en management te verdienen, en in staat zijn om snel een baan te vinden als gevolg van de verbetering van hun bekwaamheden.

 

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

Deeltijd Executive MBA Opleiding in Canada

gevonden resultaten Filter

Executive MBA

Telfer School of Management, University of Ottawa
Campus Deeltijd 2 jaren September 2020 Canada Ottawa

De Universiteit van Ottawa Executive MBA is voor diegenen die het hoogste rendement op hun persoonlijke en financiƫle investering in een graduate business graad. Als u vragen meer van jezelf en verwachten meer in ruil, Ottawa's Executive MBA is voor jou.