Executive MBA Opleiding in Consultancy

Top EMBA Programma's in Consultancy 2019

Consultancy

Veel studenten willen na het behalen van een bachelordiploma hoger onderwijs volgen, maar krijgen niet meteen de kans. Een EMBA kan een goede gelegenheid zijn voor studenten die ervaring en kennis hebben opgedaan met verschillende loopbaanachtergronden, omdat dit type programma studenten helpt bij het voortbouwen op de vaardigheden die ze al hebben.

Wat is een EMBA in Consultancy? Dit masterprogramma is bedoeld om studenten te helpen bij het ontwikkelen van een volledig begrip van bedrijfsstrategieën en implementatie. Cursussen hebben meestal betrekking op onderwerpen zoals bedrijfspraktijken, managementtheorie en marketingtechnieken. Hoewel verschillende cursussen voor algemeen onderwijs, zoals boekhouding, in het programma kunnen worden opgenomen, hebben de meeste cursussen de neiging zich te concentreren op de organisatie en het ontwerp van de strategie en hoe deze een bedrijf kan helpen slagen.

Wanneer ze zich inschrijven voor een prestigieus programma zoals een EMBA in Consultancy, cultiveren studenten vaak uitstekende analytische en probleemoplossende vaardigheden die hun loopbaan verder kunnen helpen. Sterke communicatieve vaardigheden kunnen ook nuttig zijn, zowel persoonlijk als professioneel.

Om de exacte prijs van een EMBA-diploma te bepalen, is het beste idee om meestal contact op te nemen met interessante scholen. De kosten variëren drastisch, vooral tussen universiteiten in verschillende landen.

Studenten met een EMBA in Consultancy zijn mogelijk zeer gewild voor vele carrières. Degenen die de voorkeur geven aan leiderschapsrollen vinden vaak banen als marketingmanagers of zelfs operations managers. Velen worden investeringsbankiers. Carrières als managementconsultants zijn mogelijk beschikbaar, of studenten kunnen ervoor kiezen om als financieel adviseur te werken. Velen nemen hun kennis van bedrijfsstrategie en gebruiken het om hun eigen bedrijven te creëren.

Veel studenten kunnen vanwege drukke schema's de lessen op de campus niet bijwonen, dus veel scholen zijn begonnen EMBA-programma's online aan te bieden. Wanneer ze zich inschrijven voor lessen op afstand, hebben studenten meestal de flexibiliteit die ze nodig hebben om hun opleiding in balans te brengen met hun persoonlijke leven. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

 

 

Lees meer

De Executive Master of Business Administration - management consulting internationale (EMBA - MCI)

Ho Chi Minh City University of Technology
Campus Voltijd 2 jaar September 2019 Vietnam Ho Chi Minh-stad

De Executive Master of Business Administration - Management Consulting International (EMBA - MCI) is één van 's werelds pionier MBA-programma's die management consulting onderwijs. Momenteel, EMBA - MCI wordt aangeboden in Zwitserland, India en Vietnam, met extra cursus aangeboden in China en Groot-Brittannië, die EMBA brengt - MCI leerlingen kansen bieden om een ​​internationaal profiel door te ontwikkelen ... [+]

De Executive Master of Business Administration - Management Consulting International (EMBA - MCI) is één van 's werelds pionier MBA-programma's die voorzien in management consulting en onderwijs in ondernemerschap.

Momenteel, EMBA - MCI wordt aangeboden in Zwitserland, India en Vietnam, met extra cursus aangeboden in China en Groot-Brittannië, die EMBA brengt - MCI leerlingen kansen bieden om een ​​internationaal profiel te ontwikkelen door een deel van hun studie in het buitenland uitvoeren.

In Vietnam, EMBA - MCI wordt gelanceerd onder de samenwerking tussen de Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen en Kunsten Noordwest-Zwitserland (FHNW), een leren merk in het segment van het hoger onderwijs in Zwitserland, en Bach Khoa University, Één van de beroemdste en meest prestigieuze universiteiten in Vietnam. Vereniging van Management Consultants in Europa ansd elders ondersteunen het initiatief.... [-]