EMBA Opleiding in Corporate Governance

Beste Bedrijfskunde Studies in Corporate Governance 2018

Na het behalen van een bachelordiploma willen veel studenten hoger onderwijs volgen, maar ze hebben misschien niet de kans. Inschrijven in een EMBA-programma na het verkrijgen van hands-on ervaring in hun gekozen carrière is een optie, omdat dit soort programma voortbouwt op eerder opgedane kennis.

Wat is een EMBA in corporate governance? Meestal ontworpen om studenten een dieper inzicht te geven in hoe bedrijven op wereldschaal functioneren, dit type programma verkent typisch het bedrijfsdomein, zoals strategie en implementatie. Individuele cursussen kunnen betrekking hebben op brede onderwerpen, zoals hoe strategische planning van invloed is op organisaties en hoe bedrijfsnetwerken kunnen worden opgebouwd. Het doel van het programma is om de kennis van studenten over het globale aspect van bedrijven te vergroten en hen voor te bereiden op leidinggevende functies in de toekomst.

Studenten ontwikkelen meestal veel kerncompetenties terwijl ze deelnemen aan een EMBA-programma voor Corporate Governance. Sterke analytische vaardigheden zijn meestal nodig om complexe bedrijfspraktijken te begrijpen, terwijl probleemoplossende vaardigheden studenten helpen slagen in het veld. Communicatievaardigheden kunnen studenten in staat stellen om zowel persoonlijke als professionele netwerken te ontwikkelen.

Omdat elke school anders is, zijn er geen vaste kosten voor een EMBA-programma. Het duurt meestal twee jaar voordat een student het diploma behaalt, maar de prijs varieert drastisch tussen universiteiten.

Met een EMBA in Corporate Governance kunnen studenten zich kwalificeren voor bijna elke baan in het zakelijke veld. Velen worden ondernemers, andere werken liever als logistiek manager. Degenen die liever met getallen werken, worden soms gegevensanalisten of compensatiemanagers. Voor diegenen die van een creatieve benadering van het bedrijfsleven houden, zijn posities van marketingmanager mogelijk beschikbaar. Banen als bedrijfsadviseurs, projectmanagers en CEO's kunnen ook mogelijkheden zijn.

Omdat veel studenten ervoor kiezen om op afstand lessen te volgen vanwege de flexibiliteit die ze bieden, reageren universiteiten door meer klassen online aan te bieden dan ooit tevoren. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder EMBA{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie MBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here