MBASTUDIES

Executive MBA's in de Verenigde Kitzscher in Duitsland 2021

Een EMBA in Leipzig is een top keuze voor een professioneel graduate business programma voor veel mensen over de hele wereld. Naast uitstekende academische programma's, Leipzig heeft zoveel voor diegenen die deze levendige en dynamische stad voor academische en professionele vooruitgang kiezen te bieden. Met een EMBA in Leipzig, kunnen de studenten bouwen een sterk professioneel netwerk dat kan overspannen Duitsland en Europa.

Een EMBA in Leipzig is bedoeld voor professionals op zoek naar een graduate onderwijs in het bedrijfsleven, om door te gaan naar de uitvoerende leidinggevende posities. Programma's over het algemeen bestaan ​​uit cursussen van een sterke zakelijke stichting in marketing, boekhouding, financiën, ethiek en economie op te bouwen, met de nadruk op management. Veel EMBA in Leipzig programma's streven ernaar om de vaardigheden, kennis en training voor de wereldwijde morgen zakelijke leiders te bieden.

U kunt meer informatie over een EMBA in Leipzig door te bladeren door de programma's hieronder.Als je een programma dat je geïnteresseerd bent, kunt u direct informatie aanvragen van de school!

gevonden resultaten Filter

Mba Master of Business Administration

EuroMBA
EMBA
sep 2021
<
Deeltijd
<
24 maanden
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De EuroMBA is meer dan een MBA. Het biedt managers de kans om hun zakelijke vaardigheden te ontwikkelen terwijl het opbouwen van een internationaal netwerk verspreid over de h ...

Lees meer

Global Executive MBA (EMBA)

HHL Leipzig Graduate School of Management
EMBA
<
Voltijds
<
21 maanden
Engels
Campus

De Global Executive MBA van EADA en HHL bereidt u om te werken in een geglobaliseerde en zeer concurrerend ondernemingsklimaat en zal u begeleiden tot een niveau van kennis di ...

Lees meer