$close

Filters

Resultaten weergeven

EMBA Programma's in Duurzaamheidsstudies 2021/2022

Een EMBA is een Executive Master in Business Administration, een post-graduaat bedoeld voor studenten die al mid-level managers op hun bestaande werkplek. De opleiding geeft hen de vaardigheden die ze nodig hebben om door te gaan naar het volgende niveau, en word leiders in hun vakgebied.   Wat is een EMBA in Duurzaamheid? Een EMBA in Duurzaamheid leert studenten over de noodzaak van duurzame… Meer informatie

Een EMBA is een Executive Master in Business Administration, een post-graduaat bedoeld voor studenten die al mid-level managers op hun bestaande werkplek. De opleiding geeft hen de vaardigheden die ze nodig hebben om door te gaan naar het volgende niveau, en word leiders in hun vakgebied.

Wat is een EMBA in Duurzaamheid? Een EMBA in Duurzaamheid leert studenten over de noodzaak van duurzame ontwikkeling in de moderne markt, en hoe bedrijven en de ontwikkeling van projecten te beheren op een manier die is milieubewust en maakt gebruik van hernieuwbare hulpbronnen en energiebronnen.

Duurzaamheid is een groeiende gebied in de wereld van het bedrijfsleven. Een EMBA op dit gebied is waarschijnlijk meer waard als een toenemend aantal bedrijven te verplaatsen in de richting van milieuvriendelijke ontwikkeling.Veel methoden onderwezen door het programma vinden hun oorsprong in aardwetenschappen, zodat de mate heeft het extra voordeel van het geven studenten een goede in biologie.

De totale kosten van een EMBA in Duurzaamheid is afhankelijk van de universiteit die u kiest om te wonen. Echter, wordt de opleiding ontworpen om ongeveer twee jaar in beslag nemen, dus de totale kosten moeten dienovereenkomstig worden geschat.

Er zijn veel banen beschikbaar voor een houder van een EMBA in Duurzaamheid. Bedrijven in een breed scala van industrieën, zowel in de publieke als de private sector, erkennen de waarde van duurzame ontwikkeling, en in de nabije toekomst zal worden op zoek naar managers die in staat zijn om duurzame ontwikkeling te realiseren huren. De non-profit sector heeft ook veel banen beschikbaar zijn voor diegenen die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid. Professionals kunnen als onafhankelijke adviseurs of werken rechtstreeks werken voor non-profit organisaties over de hele wereld.

Er zijn verschillende voordelen aan het studeren voor een EMBA in Duurzaamheid online. Online programma's laten de studenten om te studeren volgens een meer flexibele planning, wat ideaal is voor werkende professionals. Studeren online maakt het ook mogelijk studenten aan universiteiten over de hele wereld bij te wonen zonder huis te verlaten. Andere studenten kunnen meer comfortabele leren in een klassikale omgeving voelen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Audencia
Parijs, Frankrijk

De Executive MBA Chief Value Officer is afgestudeerd aan Audencia , een school die drievoudig is geaccrediteerd (EQUIS, AACSB en AMBA) en de eerste MBA ter wereld die zich toe ... +

De Executive MBA Chief Value Officer is afgestudeerd aan Audencia , een school die drievoudig is geaccrediteerd (EQUIS, AACSB en AMBA) en de eerste MBA ter wereld die zich toelegt op het transformeren van de meet-, controle- en auditberoepen om hen door de "Multi-capital" wereld. Geïntegreerd denken, waardecreatie, verantwoord strategisch leiderschap en internationale dimensie zijn de onderscheidende elementen van onze MBA Chief Value Officer. We bieden je een opleiding van zeer hoge kwaliteit met uitzonderlijke gastsprekers en ervaren docenten, evenals strategische partnerschappen. Aan het einde van deze cursus behaalt elke deelnemer het EMBA Chief Value Officer-diploma van de Audencia Business School. PARIJS op de campus en online gecombineerd + 2 leerexpeditie Deeltijds, 65% online cursussen -
EMBA
Deeltijd
18 maanden
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online