Filter
EMBA

Top Executive MBA Programma's in Duurzaamheid Studies 2019

Een EMBA is een Executive Master in Business Administration, een post-graduaat bedoeld voor studenten die al mid-level managers op hun bestaande werkplek. De opleiding geeft hen de vaardigheden die ze nodig hebben om door te gaan naar het volgende niveau, en word leiders in hun vakgebied.

 

Wat is een EMBA in Duurzaamheid? Een EMBA in Duurzaamheid leert studenten over de noodzaak van duurzame ontwikkeling in de moderne markt, en hoe bedrijven en de ontwikkeling van projecten te beheren op een manier die is milieubewust en maakt gebruik van hernieuwbare hulpbronnen en energiebronnen.

 

Duurzaamheid is een groeiende gebied in de wereld van het bedrijfsleven. Een EMBA op dit gebied is waarschijnlijk meer waard als een toenemend aantal bedrijven te verplaatsen in de richting van milieuvriendelijke ontwikkeling.Veel methoden onderwezen door het programma vinden hun oorsprong in aardwetenschappen, zodat de mate heeft het extra voordeel van het geven studenten een goede in biologie.

 

De totale kosten van een EMBA in Duurzaamheid is afhankelijk van de universiteit die u kiest om te wonen. Echter, wordt de opleiding ontworpen om ongeveer twee jaar in beslag nemen, dus de totale kosten moeten dienovereenkomstig worden geschat.

 

Er zijn veel banen beschikbaar voor een houder van een EMBA in Duurzaamheid. Bedrijven in een breed scala van industrieën, zowel in de publieke als de private sector, erkennen de waarde van duurzame ontwikkeling, en in de nabije toekomst zal worden op zoek naar managers die in staat zijn om duurzame ontwikkeling te realiseren huren. De non-profit sector heeft ook veel banen beschikbaar zijn voor diegenen die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid. Professionals kunnen als onafhankelijke adviseurs of werken rechtstreeks werken voor non-profit organisaties over de hele wereld.

 

Er zijn verschillende voordelen aan het studeren voor een EMBA in Duurzaamheid online. Online programma's laten de studenten om te studeren volgens een meer flexibele planning, wat ideaal is voor werkende professionals. Studeren online maakt het ook mogelijk studenten aan universiteiten over de hele wereld bij te wonen zonder huis te verlaten. Andere studenten kunnen meer comfortabele leren in een klassikale omgeving voelen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

1 Results in Duurzaamheid Studies

Business School Lausanne

De EMBA in Sustainable Business is een uniek programma in Zwitserland dat het MBA-onderwijs combineert met een diepe duik in bedrijfseconomie via het BSL - Joint of Susta ... [+]

Programma overzicht

De E / MBA in Sustainable Business is een uniek programma in Zwitserland dat E / MBA-onderwijs combineert met een diepe duik in zakelijke duurzaamheid door middel van de BSL-universiteit van St. Gallen joint degree in Sustainable Business. Het is ideaal voor deelnemers en professionals die willen voortbouwen op hun bestaande ervaring om een ​​echte impact te hebben op het bedrijfsleven.

Dit programma combineert twee programma's tot één, de E / MBA en het Diploma in Duurzaam Zakendoen, resulterend in een holistische leerervaring die de manier waarop u het bedrijf en uzelf definieert, zal transformeren in het leiden van verandering en innovatie voor een betere wereld. In de praktijk volg je alle basiscursussen uit het E / MBA-programma en ga je verder met een eenjarige specialisatie in duurzaamheid. Het resultaat is een programma dat u tot een zelfbewuste, deskundige en duurzaamheidsbewuste businesspartner maakt.... [-]

Zwitserland Lausanne
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Zwitserland
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Lausanne
    )

)
1
February 2019
2 jaar
Campus

Lees meer in Nederlands