EMBA in Economie

Top Executive MBA Opleidingen in Economie 2019

De Executive MBA is een postuniversitair diploma dat is ontworpen om de ervaring en kennis van medewerkers op leidinggevend niveau te verrijken. Door te werken in de richting van de graad terwijl ze in voltijdbanen werken, kunnen studenten verwachten dat ze hun huidige vaardigheden en expertise toelichten.

Wat is een EMBA in Economics? Een EMBA in Economie is een hogere graad die zich richt op het onderwerp economie. Een student kan verwachten dat hij de markt en andere financiële aspecten die strategische strategische beslissingen binnen zijn of haar huidige positie kunnen beïnvloeden, van dichterbij bekijkt. Door te focussen op verschillende gebeurtenissen en katalysatoren die de economie beïnvloeden, kan de student hopelijk een goed begrip krijgen van de overdracht van rijkdom en hoe dit toekomstige evenementen kan beïnvloeden.

EMBA-studenten in de economie kunnen een verscheidenheid aan vaardigheden leren die hen in hun huidige functie kunnen helpen. Om te beginnen kunnen studenten leren hoe ze de huidige trends op de markt kunnen analyseren. Analyse is een belangrijke vaardigheid die voor veel functies relevant is. Ook zal probleemoplossing een vaardigheid zijn die wordt onderwezen. Ten slotte kunnen studenten verwachten te netwerken met individuen van verschillende werkgevers.

Degenen die geïnteresseerd zijn in de kosten van deze graad moeten contact opnemen met de instelling. De kosten variëren, evenals de tijd die nodig is om deze graad af te ronden.

Omdat de huidige economie bijna dagelijks verandert, blijft de studie van de economie even relevant als altijd. Studenten die deze graad afronden, kunnen op de arbeidsmarkt aantrekkelijk zijn en zijn de voornaamste kandidaten voor veel functies op leidinggevend niveau. Financieel directeur, financieel analist en actuariële functies kunnen mogelijk binnen bereik zijn zodra men dit programma heeft voltooid. Bovendien kan men merken dat een promotie of salarisverhoging binnen zijn of haar huidige bedrijf mogelijk zou zijn na het behalen van dit diploma.

Degenen die geïnteresseerd zijn om meer te leren of zich mogelijk in te schrijven voor dit EMBA-programma, moeten zoeken naar verschillende instellingen die het aanbieden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder EMBA{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie MBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here