MBASTUDIES

Executive MBA Programma's in Economische studies in de Verenigde Parijs Frankrijk

Een EMBA of Executive MBA is een graduate-level business graad voor professionals en executive. Het stelt hen in staat om business executive onderwijs en werk studeren tegelijk.

Economie en administratie is een samensmelting van veel verschillende disciplines. Professionals zijn getraind in business, macro- en micro-economie, financiën, openbaar beleid en andere onderwerpen om hen te helpen het nationale of mondiale financiële plaatje te analyseren en te begrijpen.

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Parijs is de meest bevolkte stad in Frankrijk en de hoofdstad. Het heeft meer dan 2 miljoen inwoners. Het speelt gastheer voor toonaangevende centra van het leren en de kunst in de Europese regio. De thuisbasis van het hoogste aantal hoogopgeleide personen, Paris heeft een aantal prestigieuze universiteiten in Frankrijk.

Top EMBA in Economische studies in de Verenigde Parijs in Frankrijk

1 Resultaten in Economische studies, Parijs Filter

MBA Executive Compliance

ESLSCA Business School
EMBA
<
Deeltijd
Frans
Engels
Campus

De Executive MBA Compliance

Lees meer