Filter
EMBA
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top EMBA Programma's in Energiemanagement 2019

Een Executive Master in Business Administration is ontworpen voor werkende professionals die hun carrière naar een hoger niveau willen tillen. Door cursussen en projecten te ontwerpen die de bestaande praktijkbeleving accentueren, kunnen studenten verwachten extra kennis en ervaring op te doen om ze te laten slagen.

Wat is een EMBA in Energy Management? Deze opleiding richt zich op het vergroten van kennis die hoger opgeleide werknemers, zoals managers en leidinggevenden, al hebben opgedaan op hun werkplek. De cursussen en groepswerk richten zich op het helpen van studenten bij het efficiënt en effectief beheren van de energie van hun bedrijven. Het programma is bedoeld om studenten te helpen bij het maken en uitvoeren van een plan voor energiebeheer.

Degenen die een EMBA in Energy Management proberen, kunnen verwachten verschillende financiële componenten te leren, zoals inzicht in de kasstroom en de resultatenrekening, die noodzakelijk kunnen zijn wanneer ze op uitvoerend niveau werken. Bovendien kunnen ze leren hoe ze goed met een team kunnen werken, omdat groepswerk vaak deel uitmaakt van de leerplannen. Ten slotte kunnen ze belangrijke leiderschapsvaardigheden leren, die zich goed kunnen vertalen naar een hogere positie.

De kosten variëren, afhankelijk van welke instelling je kiest om deel te nemen. De mate duurt meestal twee jaar als een student tegelijkertijd in zijn of haar huidige functie werkt.

Energiebeheer is tegenwoordig een hot topic. Door snel te veranderen, moeten professionals de vinger aan de pols houden om zakelijke beslissingen te nemen die een positieve invloed kunnen hebben op hun organisatie. Studenten die dit diploma met succes afronden, kunnen worden beschouwd als competitieve kandidaten voor gevraagde uitvoerende, leidinggevende en financiële functies binnen organisaties. Omdat dit onderwerp zo dynamisch is, kunnen degenen die deze EMBA hebben voltooid, vooral waardevol zijn op de arbeidsmarkt.

Als u geïnteresseerd bent in het werken aan een EMBA in Energy Management, bieden verschillende instellingen deze graad aan. Begin met het opzoeken van scholen op lokaal of virtueel niveau. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Energiemanagement

German Business School

De belangrijkste gebied van onze EMBA in Energy Management richt zich op werknemers die werkt in publieke organisaties of (energie-intensieve productie) bedrijven met de ... [+]

EMBA in Energy Management

GBS Executive MBA (Master of Business Administration) -programma richt corporate executives, de huidige en toekomstige managers, zodat ze deze prestigieuze diploma te behalen en tegelijkertijd om hun bestaande full-time banen te houden.

EMBA programma richt zich op het verbeteren van strategisch management denken de deelnemers die hen in staat om kritische analyse van elk bedrijf situatie uit te voeren en de verschillende bestuurlijke theorieën om zakelijke problemen op te lossen toe te passen. Een ander cruciaal aspect van het programma is de ontwikkeling van leiderschap en communicatieve vaardigheden en het opbouwen van professionele netwerken door middel van teambuilding activiteiten en groepswerk. Daarnaast leren de deelnemers om de nodige tools te gebruiken voor het bedrijfsleven onderzoek en tegen het einde van het programma kan integreren en de ontvangen kennis toepassen op hun gebied van specialisme.... [-]

Tunesië Tunis
September 2019
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands