MBASTUDIES

3 Executive MBA Opleidingen in Energiestudies 2021

Een Executive Master of Business Administration is een graad die werkende kaderleden de mogelijkheid biedt om vervolgonderwijs en gespecialiseerde training te volgen over vaardigheden en activiteiten van het managementtype. Door zich te concentreren op cursussen en projecten die strategisch denken op hoger niveau bevorderen, kan deze graad iemands vaardigheden verscherpen voor toekomstig of voortdurend succes in een uitvoerende rol.

Wat is een EMBA in Energy Studies? Typisch gericht op werknemers die momenteel werken voor een openbare organisatie of een andere werkgever die zich richt op energiebesparing en gebruik, is het belangrijkste doel van een EMBA in energiestudies om studenten op te leiden om een ​​energieplan te implementeren. Dit programma zal de vaardigheden en bestaande kennis van studenten verfijnen door energie-uitdagingen te presenteren en actuele strategieën en trends aan te pakken om die uitdagingen het hoofd te bieden.

Studenten die een EMBA-programma voor Energiestudies voltooien, kunnen verwachten probleemoplossingsvaardigheden op te doen terwijl ze proberen uitdagingen op het gebied van energiebeheer op te lossen. Bovendien kunnen ze ook profiteren van netwerken met gelijkgestemde individuen en leren ze ook efficiënt te werken in groepsverband.

Deze specifieke graad kan variëren in kosten, afhankelijk van welke instelling men bijwoont. Over het algemeen genomen, aangezien de typische student ook een fulltime werknemer is, zal het programma waarschijnlijk twee jaar duren.

Zodra een student zijn of haar EMBA in Energy Studies verdient, kan hij of zij een topkandidaat zijn voor leidinggevende of leidinggevende banen met betrekking tot afvalvermindering, energie-efficiëntie of waterbehoud. Omdat er verschillende financiële componenten worden onderwezen, kan een persoon die vaardigheden zeker ook opnemen om een ​​positie te verwerven die deze vaardigheden gebruikt naast de specialisatie in energie. Dit opwindende veld heeft in de loop der jaren veranderingen ondergaan en zal zich blijven ontwikkelen, dus specialisten hebben veel vraag.

EMBA in Energy Studies-programma's is te vinden in verschillende instellingen en universiteiten. Of je nu lokaal kijkt, online bent of een programma in een andere stad wilt bijwonen, je mag verwachten dat je je vaardigheden kunt verfijnen en op je specialiteit kunt bouwen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

3 Resultaten in Energiestudies Filter

PhD in Petroleum Engineering

-
EMBA
sep 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
22 aug 2021
Engels
Campus

Het doctoraat in Petroleum Engineering is een 3-jarig programma dat onderzoekers voorbereidt op de energiesector. Van de student wordt verwacht dat hij de theoretische voorber ...

Lees meer

EMBA in energiemanagement

German Business School
EMBA
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De belangrijkste gebied van onze EMBA in Energy Management richt zich op werknemers die werkt in publieke organisaties of (energie-intensieve productie) bedrijven met de speci ...

Lees meer

Executive MBA in energie

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma
EMBA
sep 2021
<
Voltijds
<
15 maanden
Engels
Online

Ontworpen in samenwerking met de energie-industrie, de EMBA in Energy levert een wereldklasse MBA aan de toekomstige energie leiders die vooral online wordt geleverd. Dit zou ...

Lees meer