135 Deeltijd EMBA Opleidingen in Europa for 2024

Deeltijd EMBA Opleidingen in Europa for 2024Filter
    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

    Deeltijd

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    Integreer uw opleiding in een druk werk- en privéleven door met de zeer flexibele Global Executive MBA-deeltijdopleiding van Hult zelf te bepalen waar, hoe en wat u studeert.

    • Zürich, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    • Amsterdam, Nederlanden

    Deeltijd

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    Onze Executive MBA: Leading with Purpose, los van conventionele benaderingen, draait om co-creatie van kennis en samenwerken om de grote, uitdagende vragen te stellen en dieper in te gaan op de problemen van vandaag en morgen.

    • Barcelona, Spanje
    • Madrid, Spanje

    Deeltijd

    20 maanden

    Op de campus

    Engels, Spaans

    Esade's Executive MBA is een parttime programma van 20 maanden dat is gericht op het opleiden van senior executives, waardoor ze werk kunnen combineren met het allerbeste in managementonderwijs. Het programma is ontworpen om u te helpen een wereldleider te worden die in staat is om veranderingen binnen bedrijven te inspireren en te stimuleren, met vertrouwen leiding te geven in onzekere omgevingen en een nieuw perspectief te bieden op uitdagingen waarmee bedrijven en hun managementteams worden geconfronteerd.

    • Nottingham, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    2 jaar

    Blended, Afstand leren

    Engels

    Onze Global Executive MBA is een krachtige samenwerking tussen Nottingham Business School en toonaangevende business schools in Zuid-Afrika en Brazilië. Door onze expertise te combineren, ontwikkel je een echt mondiaal perspectief, internationale connecties en de kennis om leiding te geven in een onzekere en verbonden wereld. Het programma is ontworpen met een focus op duurzaam en verantwoord leiderschap. Deze principes zijn ingebed in al onze modules. Je wordt ondergedompeld in contextuele leiderschapsprojecten, verken echte, strategische uitdagingen en pas je leren toe op je werkplek. Of je nu een hogere functie wilt vervullen of de kansen en risico's van een verbonden wereld wilt omarmen, de Global Executive MBA is een vlaggenschipprogramma en een transformerende leerervaring.

    • Barcelona, Spanje

    Deeltijd

    18 maanden

    Op de campus

    Spaans

    De Executive MBA aan de UPF Barcelona School of Management is het managementontwikkelingsprogramma waarmee u uw professionele carrière een definitieve impuls kunt geven en u voorbereidt op het leiden van bedrijven met een globale en innovatieve visie. De Executive MBA is een officiële masteropleiding, geaccrediteerd door AMBA en ondersteund door de strengheid en uitmuntendheid van Pompeu Fabra University.

    • Paris, Frankrijk
    • Roubaix, Frankrijk

    Deeltijd

    16 maanden

    Op de campus

    Engels

    De Edhec Executive MBA is een drievoudig geaccrediteerd programma van een van Europa's beste business schools. Het is ontworpen voor ervaren managers, ondernemers en senior executives die een professionele transformatie willen ervaren.

    • Barcelona, Spanje

    Deeltijd

    12 maanden

    Op de campus

    Spaans

    EAE Executive MBA is onze parttime MBA, gemaakt om uw professionele ontwikkeling een boost te geven, hetzij binnen een bestaand bedrijf, hetzij om uw eigen bedrijf op te bouwen. De EMBA is bedoeld voor leidinggevenden en ondernemers met meer dan zes jaar ervaring, ambitie en een geest van innovatie. Het Executive MBA-programma gedraagt zich als een ecosysteem dat de ontwikkeling van analytische en leiderschapsvaardigheden verbetert met bijgewerkte en praktische technieken, terwijl het je de flexibiliteit biedt die je nodig hebt in je dagelijkse leven.

    • Pomorska, Polen

    Deeltijd

    2 jaar

    Blended

    Engels

    Het postdoctorale programma ACCA Finance and Accounting is bedoeld om hedendaags bedrijfsbeheer, auditing, risicobeheer, strategische planning, juridische en fiscale kennis en vaardigheden te verbeteren. De opleiding vormt de eerste stap naar het behalen van de prestigieuze ACCA-kwalificatie, die tegenwoordig essentieel is in professionele boekhoudkundige en financiële carrières, zowel in binnen- als buitenland. Gemengd formaat. De lessen worden het grootste deel van het semester online gegeven. Een keer per semester worden lessen op locatie gehouden om examens te schrijven en te integreren met de groep.

    • Spain Online, Spanje

    Deeltijd

    12 maanden

    Blended, Afstand leren

    Spaans

    De Executive MBA biedt de deelnemer een echt contact met innovatie en een benadering van de meest actuele trends in management.

    • Eltville, Duitsland
    • Regensburg, Duitsland
    • + 6 more

    Deeltijd

    15 maanden

    Op de campus

    Engels

    De Executive MBA in Real Estate International is ontworpen om vastgoedprofessionals een concurrentievoordeel te geven ten opzichte van andere marktspelers, en hen de middelen te geven om te concurreren op een internationale markt. De cursus is bedoeld voor vastgoedprofessionals die de sector duurzaam vorm willen geven en een beter inzicht willen krijgen in vastgoedfinanciering en -investeringen, maar ook in internationale markten, met name de Amerikaanse, Britse en Aziatische markten.

    • Rotterdam, Nederlanden

    Deeltijd

    18 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    Het bouwen van je toekomst vereist meer dan modewoorden en visitekaartjes. Als leidinggevende in de lift, weet je precies wat we bedoelen. Succes vergt grote ideeën en helder leiderschap.

    • Frankfurt, Duitsland

    Deeltijd

    18 maanden

    Op de campus

    Engels

    Het Executive Master of Business Administration (MBA) -programma van de Frankfurt School biedt universitair afgestudeerden of andere kandidaten met een gelijkwaardige kwalificatie, bijvoorbeeld in de bankadministratie, de mogelijkheid om extra all-round managementvaardigheden te verwerven.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Dit online MBA-programma (CMI) van Arden University biedt het cruciale voordeel om te slagen in de top van het bedrijfsleven, waarbij de nadruk ligt op leiderschapskwaliteiten, zakelijke duurzaamheid en het bedenken van strategische modellen. Of je nu een niche-start-up creëert of actief bent in een internationaal erkend bedrijf, het MBA-programma van Arden geeft je de vaardigheden die je nodig hebt om je bedrijf succesvol te maken.

    • Trieste, Italië

    Deeltijd

    23 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    De Executive MBA in Business Innovation (EMBAIN) is bedoeld voor managers die de kansen van de nieuwe technologieën willen benutten om de wendbaarheid te vergroten en de bedrijfsmodellen van hun bedrijven te transformeren.