MBASTUDIES

Executive MBA Opleidingen in Executive opleidingen in Nederland

Een EMBA of Executive MBA is een graduate-level business graad voor professionals en executive. Het stelt hen in staat om business executive onderwijs en werk studeren tegelijk.

 

Veel midlevel en senior managers vinden dat, op een bepaald punt in hun carrière, hebben ze behoefte aan specialistische kennis om deze te verplaatsen naar het volgende niveau. Executive programma's zijn gericht vaak toegang tot relevante zakelijke informatie die nodig is om vooruit te bieden.

De mensen, de taal en cultuur van Nederland wordt aangeduid als "Nederlandse ". Een modern Europees land vandaag, Nederland bewaard zijn sterk internationaal karakter en staat bekend om zijn liberale mentaliteit. Nederland kent vele universiteiten. Het land heeft onlangs hun eigen titels omgezet in de bachelor / master-systeem.Er zijn twee types van universiteiten: Academic (met meer aandacht voor theoretische kennis, alias "Universiteit ") of Applied Sciences (met meer aandacht voor praktische kennis, alias "Hogeschool ")

EMBA in Executive opleidingen in Nederland

1 Resultaten in Executive opleidingen, Nederlanden Filter

Executive MBA: Leading with Purpose

Vrije Universiteit Amsterdam
EMBA
mrt 2021
<
Deeltijd
<
18 maanden
15 jan 2021
Engels
Campus

The Executive MBA Leading with Purpose is a unique opportunity to invest in your future without interfering with your present. The part-time program is designed for you, match ...

Lees meer