Filter
EMBA
Studievorm: Alles Duur: Alles

Beste 4 EMBA Opleidingen in Financieel Management 2019

Een Master of Business Administration is een geweldige optie voor mensen die hun loopbaan in managementposities willen versnellen. MBA-studenten worden gepresenteerd met real-life scenario's die hen kunnen voorbereiden op een snelle vooruitgang op de werkplek. Als gevolg hiervan zijn MBA-afgestudeerden nog steeds veel gevraagd vanwege de vaardigheden die ze hebben opgedaan in deze programma's.

Wat is een MBA in Financieel Management? Dit is een diploma dat is gericht op professionals die werkzaam zijn op de financiële gebieden van hun respectieve organisaties en die hun kennis van de nieuwste hulpmiddelen en technieken in de sector financieel beheer willen vergroten. Dit type graad kan afgestudeerden voorbereiden op leidinggevende functies op leidinggevend niveau. Studenten kunnen zich inschrijven voor cursussen over onderwerpen als strategisch management, marketing, projectmanagement en boekhouding.

Studenten die geïnteresseerd zijn in een MBA in Financieel Management kunnen verwachten strategisch denken en financiële vaardigheden te ontwikkelen die kunnen worden gebruikt om hun persoonlijk tijd- en geldbeheer te verbeteren. Verbeterde probleemoplossende vaardigheden kunnen hen positioneren voor meer kansen op het hogere niveau en hogere salarissen op het werk.

De kosten van een MBA variëren afhankelijk van de school en het type programma dat wordt aangeboden. Geïnteresseerde studenten moeten er zeker van zijn dat ze beschikbare programma's onderzoeken die binnen hun financiële mogelijkheden vallen.

Er zijn veel mogelijkheden voor afgestudeerden met MBA in Financial Management-referenties. Sommige van deze functies kunnen financiële analisten, managers van financiële afdelingen, investeringsbankier en chief financial officer omvatten. Afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om te werken voor internationale bedrijven, overheidsorganisaties of non-profitorganisaties. Sommige mensen kiezen er ook voor om als adviseur of ondernemer te werken. Omdat het een vergevorderd diploma is, kan een MBA ook afgestudeerden voorbereiden op doctoraatsprogramma's.

MBA in Financial Management-programma's is te vinden op universiteiten over de hele wereld. Studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een diploma, moeten zoeken naar het programma dat aan hun behoeften en planning voldoet. Klassen kunnen in verschillende indelingen worden gevolgd, waaronder fulltime, parttime, persoonlijk of online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Other options within this field of study:

4 Results in Financieel Management

Formato Educativo

Deelnemers aan dit programma zal worden geconfronteerd met het analyseren en beoordelen van de financiële wijk van bedrijven (zowel diensten en industrie) in een bij uits ... [+]

Deelnemers aan dit programma zal worden geconfronteerd met het analyseren en beoordelen van de financiële wijk van bedrijven (zowel diensten en industrie) in een bij uitstek praktische manier, door middel van het gebruik van gereedschap, technieken en procedures van business analyse. De inhoud wordt ontwikkeld door middel van activiteiten die de studenten ondersteunen om de theoretische grondslagen van de financiële sector te upgraden, terwijl bekend is met de nieuwste tools en concepten op het gebied van financieel management. Het programma is in de eerste plaats en niet uitsluitend gericht op professionals die in contact komen met de financiële wijk van hun respectieve bedrijven of die wensen te benaderen op een zeer praktische manier.... [-]

Spanje Madrid Spain Online
July 2019
Voltijd
10 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
EMAS Eurasian Management & Administration School

KRIJG een 50% KORTING WIN EEN AUTO of GELD! Advanced premium (1) Voltijds op de campus in Rusland, (2) Blended learning of (3) Online implementatie-onderwijsprogramma voo ... [+]

HAAST JE! 50% KORTING OP DE KOSTPRIJS WIN EEN AUTO! - NU TOEPASSEN!

Studeer in het Engels!

Geavanceerde premie (1) Voltijds op de campus in Rusland, (2) Blended learning of (3) 100% online implementatie-onderwijsprogramma voor degenen die volwassen moderne managementvaardigheden nodig hebben om op leidinggevende posities te werken en die niet tevreden zijn met de basiskennis die door de meeste academische business schools wordt gegeven. Vanwege de specialisatie Financieel Management krijgen studenten een complete cursus over financieel management.

2 prestigieuze graden: Executive MBA-diploma van EMAS ( Rusland) Executive MBA-diploma van GFKM ( Europese Unie, Polen).

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN VOOR HET PROGRAMMA HIER.... [-]

Rusland Moskou Nizjni Novgorod
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
12 - 18 maanden
Campus
Online
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
EMAS Eurasian Management & Administration School

KRIJG een 50% KORTING WIN EEN AUTO of GELD! Studeer in het Engels! (1) Online overal, (2) Blended leren of (3) Full-time op de campus in Rusland! Top-18 beste MBA's in Ce ... [+]

HAAST JE! 50% KORTING OP DE KOSTPRIJS WIN EEN AUTO! - NU AANMELDEN !

Studeer in het Engels!

Advanced premium (1) 100% Online, (2) Blended learning of (3) Voltijds op de campus in Rusland, een implementatie-educatieprogramma voor diegenen die volwassen moderne managementvaardigheden nodig hebben om op leidinggevende posities te werken en die niet tevreden zijn met de basiskennis die door de meeste academische business schools wordt gegeven. Vanwege de specialisatie Financieel Management krijgen studenten een complete cursus over financieel management.

2 prestigieuze graden: Executive MBA-diploma van EMAS ( Rusland) Executive MBA-diploma van GFKM ( Europese Unie, Polen).

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN VOOR HET PROGRAMMA HIER.... [-]

Rusland Moskou Nizjni Novgorod Russia Online Oekraïne Kiev Wit-Rusland Minsk Kazachstan Alma-Ata  + 6 Meer
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
12 - 18 maanden
Campus
Online
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Dit Executive Master (EMBA) in Accounting en Financieel management opleiding is ideaal voor studenten die direct na de middelbare school in hetzelfde gebied of soortgelij ... [+]

3 topuniversiteiten = 1 EUROPESE DEGREE Alle studenten moeten in aanvulling op ABMS Diploma een gezamenlijk diploma met de Universiteit van Dąbrowa Górnicza (WSB) en Taras Shevchenko National University. 3 Top European Universities = Best Virtual / Afstand Program = 1 Top Europees Diploma ZWITSERLAND + EU + top gerangschikt 500

Advance uw expertise op ABMS

Contact maken met leerlingen en leiders net als u in de programma's van onze online masteropleidingen. Je zal zo ver gaan als je geest zal u als een master student aan ABMS.

Voor academische onderzoekers en opvoeders

De Executive Master of Accounting & Financial Management (EMBA) betekent het volgende niveau van prestatie in elke academische discipline.... [-]

Zwitserland Zürich
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands