MBASTUDIES.NL

2 Top Deeltijd Executive MBA's in Finland

Zodra u een graduaat in het bedrijfsleven hebben verkregen en hebben aanzienlijke hands-on ervaring, de volgende stap is een Executive MBA (EMBA). Programma's combineren fundamentals, zoals finance, accounting en marketing met leiderschap studies om je in high-level executive en management posities.

Personen die al een bachelordiploma hebben verdiend en willen hun kennis en opleiding verder te verhogen kan kiezen om een ​​Master of Business Administration of MBA te verdienen. Een MBA is een tweejarig programma dat kan helpen bij de voorbereiding afgestudeerden voor een loopbaan in leiderschap en management in het bedrijfsleven.

Finland, officieel de Republiek Finland, is een Scandinavische land gelegen in het Fennoscandische regio Noord-Europa.

Deeltijd EMBA in Finland

gevonden resultaten Filter

Executive MBA-programma

Hanken School of Economics
Campus Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan Finland Helsinki

Hanken Executive MBA is een internationaal geaccrediteerd programma gevestigd in Helsinki, Finland. Na het afronden van dit programma heb je inzichten en hulpmiddelen om impact te hebben in elke zakelijke omgeving.

Executive MBA - Wereldwijd

Henley Business School Finland
Campus Deeltijd 21 - 27 maanden Maart 2020 Finland Helsinki

De wereldwijd verbonden zakelijke wereld vraagt om een breder perspectief, nieuwe vaardigheden en verschillende manieren van denken. De Henley Executive MBA (EMBA) - Global is ontworpen om uitmuntende bedrijfsleiders te ontwikkelen die klaar zijn om de uitdagingen en kansen aan te gaan om te werken in de complexe en snel evoluerende wereldeconomie van vandaag. Het ontwikkelt leiders die sterk, verantwoordelijk en aanpasbaar zijn.