MBASTUDIES.NL

Beste Deeltijd EMBA Opleidingen in de Verenigde Aix-en-Provence het Frankrijk 2019/2020

Een executive MBA of EMBA, is een graduate niveau zakelijke graad. Een executive MBA-programma is eigenlijk hetzelfde als een reguliere MBA-programma. Het belangrijkste verschil is dat een executive MBA-programma in de eerste plaats is ontworpen om te werken leidinggevenden, managers, ondernemers, en andere zakelijke leiders opleiden.

Een MBA of Master of Business Administration is een tweejarige opleiding. Om een ​​MBA na te streven, studenten moeten eerst hebben een Bachelor in een gerelateerd veld ontvangen. In een MBA-programma, ontvangen de studenten zakelijke-gerelateerde cursussen die ze gekwalificeerd zijn om te werken en te beheren bedrijven en bedrijven.

 

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Deeltijd Executive MBA-Opleiding in de Verenigde Aix-en-Provence in Frankrijk

gevonden resultaten Filter

Executive MBA

IAE Aix Graduate School of Management
Campus Deeltijd 18 - 24 maanden Vraag informatie aan Frankrijk Aix-en-Provence

Deze Executive MBA is opgezet voor high potential professionals en combineert een spannende reeks van cursussen gegeven in week-ends en volledige residentiële weken ....