Executive MBA Opleiding in Gezondheidszorg Administratie

Top EMBA's in Gezondheidszorg Administratie 2019

Gezondheidszorg Administratie

Voortbouwend op bestaande praktijkervaring, kan de postdoctorale Executive MBA een waardevolle aanvulling zijn op een reeds succesvolle carrière. Door zich vooral te richten op leidinggevenden, kan de opleiding uitdagende en relevante cursussen bieden die zowel de student als zijn of haar respectievelijke werkgever ten goede kunnen komen.

Wat is een EMBA in Healthcare Administration? Een EMBA is een hogere graad die streeft naar een verrijking van de kennis en ervaring van uitvoerende en leidinggevende medewerkers die al werkzaam zijn in de gezondheidszorg. Iedereen die een EMBA-diploma in de gezondheidsadministratie voltooit, kan meer te weten komen over de dynamische branche en de huidige en toekomstige trends, zodat hij of zij potentieel meer aan dit belonende en opwindende veld kan bijdragen.

EMBA-kandidaten in de gezondheidszorg kunnen een verscheidenheid aan vaardigheden leren die kunnen vertalen naar succes in hun huidige functie. Zo kan het werken in groepen teamwerk en netwerken stimuleren met individuen in vergelijkbare posities in verschillende organisaties. Bovendien kan een student verwachten probleemoplossende vaardigheden te leren en hogere besluitvorming te oefenen die het vertrouwen in zijn of haar huidige rol kan vergroten.

De kosten voor het voltooien van dit programma variëren van instelling tot instelling. De lengte van het programma kan ook variëren, aangezien de meeste studenten deze cursussen gelijktijdig met hun huidige posities zullen volgen.

Terwijl de zorgmarkt snel groeit en verandert, wordt de zorgadministratie steeds belangrijker. Met name ziekenhuizen kunnen personen die deze graad hebben afgerond, wensen dat ze erop kunnen vertrouwen dat de huidige stand van de markt en trends in de branche voortdurend worden geëvalueerd. Na voltooiing kunnen studenten topkandidaten zijn voor banen zoals ziekenhuisbeheerders of andere uitvoerende gezondheidszorgfuncties op topniveau. Deze graad kan de student een voorsprong geven op een concurrerende markt.

Degenen die geïnteresseerd zijn in deze specifieke graad kunnen lokaal, online of zelfs wereldwijd zoeken. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder EMBA{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie MBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here