EMBA Programma in Gezondheidszorg

Beste 3 Executive MBA Programma's in Gezondheidszorg 2018

Gezondheidszorg

Een Executive Master of Business Administration is een unieke graadoptie voor degenen die al in een zakelijke of financiële positie zijn gevestigd. Terwijl ze een baan bij een bedrijf onderhouden, kunnen programmadeelnemers deze graadoptie kiezen om een ​​vervolgopleiding te volgen terwijl ze fulltime werken.

Wat is een EMBA in de gezondheidszorg? Gezondheidszorg is het netwerk van ondersteunende systemen zoals ziekenhuizen en klinieken die zijn ontworpen om het fysieke en mentale welzijn van het publiek te behouden en te verbeteren. Dit type opleiding omvat een veelheid aan onderwerpen die zijn ontworpen om studenten voor te lichten over de werkwijzen en methoden die nodig zijn om succesvolle en effectieve leiders op dit gebied te worden. Veel van deze programma's hebben betrekking op gezondheids- en bedrijfsgerelateerde onderwerpen om een ​​meer kritisch inzicht in deze sector te bieden. Klassen kunnen financiële boekhouding, micro-economische theorie, gezondheidszorgeconomie, marketing voor de gezondheidszorg, personeelsbeheer en meer omvatten.

Na het behalen van een diploma in de gezondheidszorg, gaan veel afgestudeerden het personeelsbestand binnen met een reeks unieke vaardigheden die in bijna elke sector van pas kunnen komen. Deze personen zijn vaak zeer analytisch, besteden veel aandacht aan details en vertonen indrukwekkende communicatievaardigheden.

De kosten van het verdienen van een EMBA kunnen soms worden vergoed door werkgevers. Dit hangt af van het type programma en het bedrijf waarmee een student geassocieerd is. Andere factoren die van invloed kunnen zijn op de kosten zijn de locatie van het programma en het aantal vereiste cursussen.

De wereld van de gezondheidszorg is een belangrijke, steeds veranderende sector die zeer professionele individuen vereist om te voldoen aan de behoeften van uitbreiding van verantwoordelijkheden. Er zijn tal van functies die een afgestudeerde zou kunnen overwegen, zoals ziekenhuisbeheerder, CEO of CFO. Deze functies delen vergelijkbare verantwoordelijkheden in het ziekenhuisbeheer. Andere vacatures zijn onder meer werken als ziekenhuisconsulent, analist voor gezondheidsbeleid en ambulante projectmanager.

Een EMBA kan geleerden helpen tegelijkertijd een diploma en een salaris te behalen. Met programma's aan universiteiten over de hele wereld kunnen deelnemers verschillende studiemogelijkheden verkennen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Uitvoerende Mba Gezondheidszorg

Nottingham University Business School
Campus Deeltijd 2 - 4 jaar Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Nottingham

Onze Executive MBA Healthcare is voorbereid door de NHS Leadership Academy. [+]

Overzicht

Onze Executive MBA Healthcare is voorbereid door de NHS Leadership Academy.

Geplaatste 21ste in de wereld, 2e in het Verenigd Koninkrijk en 1e voor salarisverhoging na afstuderen in de meest recente Economist Executive MBA, kan het onderdeel worden over 2-4 jaar.

Ontworpen voor degenen die hun focus op de zorgsector willen blijven behouden, terwijl ze ook een brede MBA-opleiding ontvangen, ontwikkelt zij uw competentie om waarde te genereren, de organisatorische effectiviteit te verbeteren en uw vermogen om met anderen te werken om succesvolle verandering te bereiken, te verbeteren.

Samen met modules uit het Executive MBA programma, zullen degenen die zich richten op de gezondheidszorg twee speciaal ontworpen modules ondernemen. Modules worden geleid door academici wier onderzoek specifiek gericht is op gezondheidszorgbeheer en uitgenodigde experts uit de zorgsector.... [-]


Internationaal Executive Mba - Gezondheidszorg Management

SMBS - University of Salzburg Business School
Campus Deeltijd 2 jaar October 2018 Oostenrijk Salzburg

De internationale Executive MBA - Health Care Management studieprogramma vindt plaats op drie internationale locaties: Salzburg, Marburg, Brüssel, Washington DC en Toronto. Deze unieke locaties bieden goede infrastructuur met moderne klaslokalen. [+]

Internationale Executive MBA - Health Care Management

Management Training voor bestuurders in de zorgsector

Dit studieprogramma heeft tot doel academische basis managementopleiding in de zorgsector over te dragen. Dit omvat het noodzakelijke begrip van de gezondheidszorgmarkt, analytische vaardigheden, sociale competenties, controle, marketing, strategisch en operationeel gezondheidszorg, systeemvergelijkingen in de zorgsector en verdere onderwerpen.

Een belangrijk doel van het MBA-programma is het verbeteren van de leiderschapskwaliteit van leidinggevende medewerkers van publieke en particuliere zorginstellingen en van de farmaceutische en medische-technische industrie. Het streeft er ook naar om topmanagers te ondersteunen in hun beslissingsrollen.... [-]


Uitvoerende Mba In Gezondheidszorg Management

Oakland University School of Business Administration
Campus Deeltijd 21 maanden February 2018 Verenigde Staten Rochester

Ontworpen om gezondheidswerkers inzicht te geven in de managementconcepten en vaardigheden die hen zullen helpen bij het effectief beheer in de zorgsector [+]

Executive MBA in Health Care Management De Executive MBA in Health Care Management (EMBA-HCM) is ontworpen om zorgverleners te voorzien van een begrip van de managementconcepten en vaardigheden die hen zullen helpen bij het effectief beheer in de zorgsector. Het programma is gericht op artsen en gezondheidszorgbeheerders met een minimum van vijf jaar ervaring, die een sterk begrip willen krijgen van het operationele en strategische management in de zorgsector. Keuzevak Alternatieven - Uitkomsten beoordeling in de gezondheidszorg - Nieuwe Ventures in de gezondheidszorg - Faciliteiten Planning & Evaluatie - Projectmanagement in de gezondheidszorg - Beheer van technologie in de gezondheidszorg - Data Warehousing in de gezondheidszorg - Health Care Marketing & Consumer Satisfaction - New Health Care Svcs. Ontwikkeling - Hospital Finance & Managed Care - Fusies en overnames in HC - Vooruitzichten in de gezondheidszorg - Kwaliteitszorg in de gezondheidszorg - Kostenbeheer in de gezondheidszorg - Overheidsbeleid in de gezondheidszorg - Internationale vergelijkingen in de gezondheidszorg - Culturele diversiteit beheren - Ziekenhuisadministratie - Transformatie van de gezondheidszorgorganisatie - Contracten en onderhandelingen in de gezondheidszorg ... [-]