Filter
EMBA
Oostenrijk Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vind EMBA Opleidingen in Gezondheidszorg in Oostenrijk

Een executive MBA of EMBA, is een graduate niveau zakelijke graad. Een executive MBA-programma is eigenlijk hetzelfde als een reguliere MBA-programma. Het belangrijkste verschil is dat een executive MBA-programma in de eerste plaats is ontworpen om te werken leidinggevenden, managers, ondernemers, en andere zakelijke leiders opleiden.

De MBA Healthcare Management wordt georganiseerd om studenten te begeleiden over planning, synchroniseren, begeleiden en toezicht houden op de levering van diensten van de gezondheidszorg. De mate betrekking op verschillende onderwerpen zoals de gezondheidszorg professionele kantoren, ziekenhuizen en verpleeghuizen.

Oostenrijk, officieel de Republiek Oostenrijk, is een federale republiek en een land van ongeveer 8.470.000 mensen in Centraal-Europa.

EMBA Programma in Gezondheidszorg in Oostenrijk

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Gezondheidszorg, Oostenrijk

SMBS - University of Salzburg Business School

De internationale Executive MBA - Health Care Management studieprogramma vindt plaats op drie internationale locaties: Salzburg, Marburg, Brüssel, Washington DC en Toront ... [+]

Internationale Executive MBA - Health Care Management

Management Training voor bestuurders in de zorgsector

Dit studieprogramma heeft tot doel academische basis managementopleiding in de zorgsector over te dragen. Dit omvat het noodzakelijke begrip van de gezondheidszorgmarkt, analytische vaardigheden, sociale competenties, controle, marketing, strategisch en operationeel gezondheidszorg, systeemvergelijkingen in de zorgsector en verdere onderwerpen.

Een belangrijk doel van het MBA-programma is het verbeteren van de leiderschapskwaliteit van leidinggevende medewerkers van publieke en particuliere zorginstellingen en van de farmaceutische en medische-technische industrie. Het streeft er ook naar om topmanagers te ondersteunen in hun beslissingsrollen.... [-]

Oostenrijk Salzburg
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands