Deeltijd Executive MBA Programma in Gezondheidszorg in Oostenrijk

Bekijk alle Deeltijd EMBA Programma's in Gezondheidszorg in Oostenrijk 2018/2019

Gezondheidszorg

Een executive MBA of EMBA, is een graduate niveau zakelijke graad. Een executive MBA-programma is eigenlijk hetzelfde als een reguliere MBA-programma. Het belangrijkste verschil is dat een executive MBA-programma in de eerste plaats is ontworpen om te werken leidinggevenden, managers, ondernemers, en andere zakelijke leiders opleiden.

De zorgsector is een van de meest complexe en voortdurend veranderende wereldwijde bedrijven. Zoals bedrijven die betrokken zijn bij de gezondheidszorg is op zoek naar mensen die de capaciteit hebben om uitstekende prestaties te leveren, en degenen die de kennis en vaardigheden om te gaan met deze competitieve en veeleisende industrie. Het krijgen van een MBA in Healthcare bereidt studenten op zich te nemen hoofdrollen in dit gebied en expertise te combineren met deze innovatieve en vitale industrie.

Oostenrijk, officieel de Republiek Oostenrijk, is een federale republiek en een land van ongeveer 8.470.000 mensen in Centraal-Europa.

Deeltijd Executive MBA Opleiding in Gezondheidszorg in Oostenrijk

Lees meer

Internationaal executive mba - gezondheidszorg management

SMBS - University of Salzburg Business School
Campus Deeltijd 2 jaar October 2018 Oostenrijk Salzburg

De internationale Executive MBA - Health Care Management studieprogramma vindt plaats op drie internationale locaties: Salzburg, Marburg, BrĂ¼ssel, Washington DC en Toronto. Deze unieke locaties bieden goede infrastructuur met moderne klaslokalen. [+]

Internationale Executive MBA - Health Care Management

Management Training voor bestuurders in de zorgsector

Dit studieprogramma heeft tot doel academische basis managementopleiding in de zorgsector over te dragen. Dit omvat het noodzakelijke begrip van de gezondheidszorgmarkt, analytische vaardigheden, sociale competenties, controle, marketing, strategisch en operationeel gezondheidszorg, systeemvergelijkingen in de zorgsector en verdere onderwerpen.

Een belangrijk doel van het MBA-programma is het verbeteren van de leiderschapskwaliteit van leidinggevende medewerkers van publieke en particuliere zorginstellingen en van de farmaceutische en medische-technische industrie. Het streeft er ook naar om topmanagers te ondersteunen in hun beslissingsrollen.... [-]