Executive MBA Programma in Global Management

Top 2 EMBA Opleidingen in Global Management 2018

Global Management

Een Executive MBA is een uitstekende graad voor professionals met veel ervaring die hun loopbaan willen bevorderen. Deze programma's zijn over het algemeen beschikbaar voor voltijdwerkers en duren ongeveer twee jaar om te voltooien.

Wat is een EMBA in Global Management? Voor bedrijfsleiders in een steeds meer verbonden wereld kan dit diploma een aantal nuttige hulpmiddelen bieden. Klassen hebben meestal betrekking op verschillende zakelijke onderwerpen, zoals boekhouding, marketing, fusies en internationale activiteiten. Studenten kunnen ook managementtactieken bestuderen, waaronder teambuilding, managementeconomie en interne operaties. Om afgestudeerden voor te bereiden op de wereldmarkt, kunnen cursussen gaan over internationale financiën, wereldwijde marketing en mondiale economie. Klassen kunnen ook betrekking hebben op specifieke economieën in verschillende regio's over de hele wereld.

De vaardigheden die zijn opgedaan door het behalen van een EMBA in Global Management zijn nuttig in de bedrijfswereld, evenals alle andere leiderschapscapaciteiten. Deze vaardigheden, zoals communicatie, financiële analyse en bedrijfsplanning, zijn nuttig voor managers en iedereen die zijn of haar carrière vooruit wil helpen.

De kosten van een EMBA zijn afhankelijk van factoren zoals de bezochte universiteit en het aantal genomen eenheden. Studenten die geïnteresseerd zijn in het leren van details over de kosten, moeten rechtstreeks contact opnemen met een toelatingsafdeling.

Zodra een afgestudeerde zijn of haar Executive MBA in Global Management heeft, zou het potentieel voor het landen van een goed verdienende baan drastisch moeten stijgen. Individuen kunnen op zoek gaan naar posities binnen internationale bedrijven, werken als managers, directeuren en andere rollen die leiderschapskwaliteiten vereisen. Sommige diplomahouders moeten in personeelszaken kunnen werken, terwijl anderen mogelijkheden hebben om als coördinator en bedrijfsplanner te werken. Deze opleiding kan ook ten goede komen aan diegenen die van plan zijn om hun eigen privébedrijven op te zetten en te laten groeien.

Een EMBA kan vaak worden voltooid via online cursussen en een relatief beperkt aantal campusbezoeken. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Executive MBA

Hult International Business School
Campus Deeltijd 18 - 24 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Londen China Sjanghai Verenigde Arabische Emiraten Dubai Verenigde Staten San Francisco New York Cambridge Boston +9 more

Hult's Global Executive MBA biedt de meest wereldwijde, praktische en flexibele zakelijke onderwijs beschikbaar. Bouw een programma rond uw eigen schema en upgrade je vaardigheden om de instincten van een ondernemer te laten groeien, een visie die grenzen overstijgt, en een verlangen om de status-quo. [+]

Hult's Global Executive MBA biedt de meest globale, praktische en flexibele zakelijke onderwijs beschikbaar. Bouw een programma rond uw eigen schema en upgrade je vaardigheden om de instincten van een ondernemer te laten groeien, een visie die grenzen overstijgt, en een verlangen om de status-quo.

Verdien je diploma in slechts 18 maanden met 21 dagen uit het kantoor.

Omdat de tijd is uw meest waardevolle bezit, onze intense curriculum kunt u uw part-time opleiding over lange weekenden en de zomer om het gebruik van uw tijd te maximaliseren te voltooien.

Versnel je studie

U kunt ervoor kiezen om te studeren gedurende de zomer om je leren te versnellen en verdien je diploma in slechts 18 maanden met slechts 14 uitstapjes naar de campus.... [-]


Executive Mba Risico, Globalisering En Diversiteit

MINES ParisTech
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Frankrijk Sophia Antipolis Parijs China Beijing Fontainebleau Évry Rijsel +6 more

Het nemen van beslissingen in een geglobaliseerde wereld betekent dat je het pad kan vinden in een complexe omgeving die wordt gekenmerkt door de diversiteit van culturen en rationaliteiten. Het betekent dat u binnen een korte tijdspanne keuzes maakt, terwijl u een bredere en heterogene array van [+]

Executive MBA risico, globalisering en diversiteit

met Skema Business School

Het nemen van beslissingen in een geglobaliseerde wereld betekent dat je het pad kan vinden in een complexe omgeving die wordt gekenmerkt door de diversiteit van culturen en rationaliteiten. Het betekent dat binnen korte tijd keuzes maken, terwijl rekening wordt gehouden met een bredere en heterogene reeks informatie. Het betekent beslissingen nemen in een onzekere omgeving waarin kansen vaak hand in hand gaan met risico's.

Of het nu gaat om een ​​KMO, een multinationaal bedrijf, een bestuursorgaan of een internationale organisatie, moeten de leidinggevenden hun besluitvorming kunnen oriënteren, zodat ze dit soort complexiteit omvatten. Om dit te doen, geloven wij dat zij hun manier van zien de wereld moeten beoordelen om te begrijpen hoe het in wisselwerking is met andere symbolische systemen, andere rationaliteiten, andere sociale, economische en geopolitieke contexten.... [-]