MBASTUDIES.NL

Top EMBA Opleidingen in Global Management in de Verenigde Doha Qatar

Een EMBA of Executive MBA is een graduate-level business graad voor professionals en executive. Het stelt hen in staat om business executive onderwijs en werk studeren tegelijk.

Er zijn vele redenen dat kon zien je studie of bezoek de West-Aziƫ land, Qatar. Van het warme klimaat aan sportieve activiteiten, mensen komen naar de goede tijden in Aziƫ te genieten, terwijl in het land. Tertiair onderwijs wordt beschouwd als van hoge kwaliteit. Qatar biedt tal van lesprogramma te volgen, waaronder Amerikaanse, Engels, Frans en Spaans. Entree is door academische selectie en staat open voor elke nationaliteit van de student.

Omdat de hoofdstad van Qatar, Doha is ook de grootste stad met een bevolking van ongeveer 1 miljoen mensen. De stad heeft 8 universiteiten en meer dan 15 scholen. Het is de thuisbasis van het museum van islamitische kunst.

Top EMBA Programma in Global Management in de Verenigde Doha in Quatar

1 Resultaten in Global Management, Doha Filter

ESMT-DI EMBA / EMPA Dual Degree-programma

Doha Institute for Graduate Studies
Campus Voltijd 21 maanden September 2019 Qatar Doha

Het EMBA-EMPA Dual Degree-programma bereidt ervaren managers voor op uitvoerend leiderschap in zowel de private als de publieke sector door beste bedrijfsmanagementpraktijken te combineren met deskundig inzicht in governance en beleidsanalyse.