MBASTUDIES.NL

Beste Executive MBA Opleidingen in Global Management in de Verenigde Madrid Spanje

Bedoeld voor professionals die al aanzienlijke hands-on kennis, de postdoctorale Executive MBA (EMBA) graad is bedoeld om studenten de tools die nodig zijn om vooruitgang te boeken in hun loopbaan te geven. U kunt zelfs werken tijdens de studie, omdat de real-world ervaring verrijkt de leeromgeving.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiƫle postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Madrid City is de hoofdstad van Spanje. Het is een grootstedelijk gebied met meer dan 3 miljoen inwoners. Het heeft een arena genaamd Las Ventas dat de jaarlijkse stierenvechten evenement organiseert. De stad heeft vele publieke en private universiteiten.

Beste Executive MBA Programma in Global Management in de Verenigde Madrid in Spanje

1 Resultaten in Global Management, Madrid Filter

Global Executive MBA

EAE Global
Combinatie van online en op de campus Voltijd 12 maanden Oktober 2019 Spanje Madrid

De wereldwijde executive MBA wordt gegeven op de campus van Madrid en heeft ook een hybride studiemethode. Het vergroot de mogelijkheden om grenzen uit te breiden, opererend in een geglobaliseerde markt van klanten, concurrentie en leveranciers.