MBASTUDIES

4 EMBA Opleidingen in Global Management 2020

Een Executive MBA is een uitstekende graad voor professionals met veel ervaring die hun loopbaan willen bevorderen. Deze programma's zijn over het algemeen beschikbaar voor voltijdwerkers en duren ongeveer twee jaar om te voltooien.

Wat is een EMBA in Global Management? Voor bedrijfsleiders in een steeds meer verbonden wereld kan dit diploma een aantal nuttige hulpmiddelen bieden. Klassen hebben meestal betrekking op verschillende zakelijke onderwerpen, zoals boekhouding, marketing, fusies en internationale activiteiten. Studenten kunnen ook managementtactieken bestuderen, waaronder teambuilding, managementeconomie en interne operaties. Om afgestudeerden voor te bereiden op de wereldmarkt, kunnen cursussen gaan over internationale financiën, wereldwijde marketing en mondiale economie. Klassen kunnen ook betrekking hebben op specifieke economieën in verschillende regio's over de hele wereld.

De vaardigheden die zijn opgedaan door het behalen van een EMBA in Global Management zijn nuttig in de bedrijfswereld, evenals alle andere leiderschapscapaciteiten. Deze vaardigheden, zoals communicatie, financiële analyse en bedrijfsplanning, zijn nuttig voor managers en iedereen die zijn of haar carrière vooruit wil helpen.

De kosten van een EMBA zijn afhankelijk van factoren zoals de bezochte universiteit en het aantal genomen eenheden. Studenten die geïnteresseerd zijn in het leren van details over de kosten, moeten rechtstreeks contact opnemen met een toelatingsafdeling.

Zodra een afgestudeerde zijn of haar Executive MBA in Global Management heeft, zou het potentieel voor het landen van een goed verdienende baan drastisch moeten stijgen. Individuen kunnen op zoek gaan naar posities binnen internationale bedrijven, werken als managers, directeuren en andere rollen die leiderschapskwaliteiten vereisen. Sommige diplomahouders moeten in personeelszaken kunnen werken, terwijl anderen mogelijkheden hebben om als coördinator en bedrijfsplanner te werken. Deze opleiding kan ook ten goede komen aan diegenen die van plan zijn om hun eigen privébedrijven op te zetten en te laten groeien.

Een EMBA kan vaak worden voltooid via online cursussen en een relatief beperkt aantal campusbezoeken. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

4 Resultaten in Global Management Filter

Global Executive OneMBA - 21 maanden

Rotterdam School of Management | Erasmus University
EMBA
sep 2020
<
Deeltijd
<
21 maanden
Engels
Campus

De Global Executive OneMBA is het enige Executive MBA-programma ontworpen met gelijke inbreng van vijf vooraanstaande business schools in Azië, Europa, Noord-Amerika en Zuid-A ...

Lees meer

Deeltijd Executive MBA

霍特国际商学院简介
EMBA
sep 2020
<
Deeltijd
<
18&nbsp;-&nbsp;24 maanden
Engels
Campus

Integreer uw opleiding in een druk werk- en privéleven door met de zeer flexibele Global Executive MBA-deeltijdopleiding van Hult zelf te bepalen waar, hoe en wat u studeert.

Lees meer

Global Executive MBA

WU Executive Academy
EMBA
apr 2021
<
Deeltijd
<
16 maanden
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De Global Executive MBA is een internationaal georiënteerd, vooruitstrevend MBA-programma dat een unieke 360 ° wereldwijde visie biedt met deskundige inzichten in managementbe ...

Lees meer

ESMT-DI EMBA / EMPA Dual Degree-programma

Doha Institute for Graduate Studies
Master
EMBA
sep 2020
<
Voltijds
<
21 maanden
Engels
Campus

Het EMBA-EMPA Dual Degree-programma bereidt ervaren managers voor op uitvoerend leiderschap in zowel de private als de publieke sector door beste bedrijfsmanagementpraktijken ...

Lees meer