Filter
EMBA
Griekenland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste EMBA's in Griekenland 2019

Griekenland is een land met een rijke historie en nu is oud en modern tegelijk. Een EMBA in Griekenland zou studenten met een hoge kwaliteit van het onderwijs in dezelfde cultureel en intellectueel stimulerende omgeving die leidde tot de werken van enkele van de grootste uit de geschiedenis filosofen.


EMBA in Griekenland wordt vergemakkelijkt door strenge cursussen, seminars en workshops. De programma's zijn ontworpen voor de huidige werkende professionals die hun carrière verder te ontwikkelen naar hogere niveaus, zoals het uitvoerend management. Studenten van de EMBA Griekenland zijn voorzien van een sterke business fundering door middel van cursussen over de onderwerpen van economie, financiën, marketing, informatietechnologie en de boekhouding. EMBA Griekenland programma's worden aangevuld met on-the-job ervaring dat studenten kunnen brengen naar de leeromgeving.


EMBA Griekenland programma's zijn zo ontworpen dat studenten kunnen blijven werken in hun beroep en verder hun opleiding.Als dit klinkt als wat u zoekt, neem een ​​kijkje hieronder en je kan het onderwijs voor u te vinden!

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

DEI College

De MBA Executive bij Northampton Business School is zorgvuldig ontworpen om te bieden diepgaande kennis van alle kritieke business areas en functies. Om te slagen in het ... [+]

Beschrijving

De MBA Executive bij Northampton Business School is zorgvuldig ontworpen om te bieden diepgaande kennis van alle kritieke business areas en functies. Om te slagen in het bedrijfsleven, moet je meer dan alleen maar zakelijke vaardigheden vereisen. De Master of Business Administration Executive is een wereldwijd erkende postdoctorale kwalificatie voor ambitieuze en gemotiveerde afgestudeerden.

Deze unieke MBA Executive past bij degenen die aspirant-zakelijke professionals zonder voorafgaande zakelijke of bestuurlijke ervaring, maar hebben een duidelijke interesse en passie voor Business, Enterprise en ondernemerschap.

Het verkrijgen van een MBA van de Universiteit van Northampton zal uw loopbaanontwikkeling te ondersteunen door het ontwikkelen van uw kritisch denken en onderzoeksvaardigheden die uw bedrijf kennis en begrip zal verbeteren. De MBA leert u de theorie van het effectieve beheer van de praktijk en u uitrusten met essentiële vaardigheden, zelfvertrouwen en vaardigheden om u te helpen wanneer je wagen in uw gekozen industrie. Je leert om lateraal, uitdaging conventie en bieden kennis gebaseerde oplossingen bedenken om zakelijke kwesties. Bent u in staat om na te denken zal zijn en werken anders aan uw collega's die essentieel is in de huidige mondiale zakelijke arena.... [-]

Griekenland Thessaloniki
September 2019
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
International Hellenic University (IHU)

De IHU Executive MBA is een 24-maanden lang programma van topkwaliteit dat een keer per maand wordt gegeven tijdens een lang weekend en begint in januari. In totaal zijn ... [+]

De IHU Executive MBA is een 24-maanden durende programma dat een keer per maand wordt gegeven tijdens een lang weekend (inclusief vrijdag) en begint in januari. In totaal zijn er zestien weekenden van lessen.

Ons programma is ontworpen voor drukbezette professionals om hun carrière te verbeteren zonder momentum te verliezen. Het flexibele lesrooster is bedoeld om studenten met diverse achtergronden in staat te stellen lessen bij te wonen. Bovendien worden verschillende onderwijsmethoden gebruikt om het leren te vergemakkelijken, zoals workshops, soft skills-ontwikkelingssessies en het integreren van seminars.

Het onderwijs vindt plaats op de campus, in Thessaloniki.

Volgende intake: Aanvragen worden geaccepteerd tot de vervulling van de aangeboden zitplaatsen.... [-]

Griekenland Thessaloniki
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Strathclyde Business School

Strathclyde Business School (SBS) heeft een lange en trotse geschiedenis van het zijn een innovatief business school - en een deel van een leidende technologische univers ... [+]

De Strathclyde MBA beschikbaar is geweest buiten het Verenigd Koninkrijk sinds 1988, met duizenden MBA cursisten nu afgestudeerd en nog veel meer studeert momenteel in hun eigen land.

De Strathclyde MBA heeft veel studie routes, maar benadrukken we onze 'een MBA' aanpak. De executive MBA je studie via een van onze internationale centra is precies hetzelfde programma als je zou studeren in Glasgow, en de academici die de kernelementen van het programma in uw land te leveren de MBA leveren ook in Glasgow.

Het programma-indeling is speciaal ontworpen voor drukke managers die behoefte hebben om carrière en familie verplichtingen te combineren met de eisen van de MBA-studie. De flexibiliteit van de part-time aanpak kunnen deelnemers om af te studeren binnen twee jaar. Echter, kan onderzoek worden gespreid over een langere periode, indien nodig, tot een maximum van zes jaar.... [-]

Griekenland Athene
Augustus 2019
Engels
Deeltijd
24 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands