Filter
EMBA
Verenigd Koninkrijk Engeland Birmingham Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Beste Deeltijd Executive MBA's in de Verenigde Birmingham - Verenigd Koninkrijk 2019/2020

Het EMBA opleidingen zijn flexibele en betaalbare opties onderwijs voor voltijd werkende professionals. In de huidige 's arbeidsmarkt, het ' s niet makkelijk om een ​​concurrentievoordeel te vinden. Zowel werkenden en werklozen kijken naar een EMBA.

Een Master of Business Administration (MBA) wordt uitgereikt aan afgestudeerden na voltooiing van twee jaar van geavanceerde en gespecialiseerde studie over onderwerpen zoals business, management, finance en accounting. Het verdienen van een MBA kan afgestudeerden geven een concurrentievoordeel ten opzichte van andere sollicitanten in een agressieve arbeidsmarkt.

 

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Birmingham is de thuisbasis van zes universiteiten, grootste voortgezet onderwijs universiteit in het Verenigd Koninkrijk, drie business scholen en drie religieuze hogescholen. Het is geen wonder het is de tweede meest bevolkte Britse stad, met uitzondering van Londen.

Deeltijd EMBA in de Verenigde Birmingham in UK

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Birmingham
Studievorm
Tempo
Birmingham Business School, University of Birmingham

... [+]

Deeltijd EMBA Opleidingen in de Verenigde Birmingham Verenigd Koninkrijk. [-]
Verenigd Koninkrijk Birmingham
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
30 - 54 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Aston Business School

De Aston MBA is het volgende hoofdstuk in je carrière. Of je ambitie nu is om leiding te geven in internationale organisaties of iets dichter bij huis te beginnen, de cur ... [+]

Combineer studie met een fulltime baan met de flexibiliteit van de Aston Executive MBA. Je leert het gedurende een langere periode via online workshops en residentiële weekends in Aston Business School. Dit geeft u de mogelijkheid om uw nieuwe vaardigheden en theoretische kennis meteen toe te passen.

Cursus beschrijving

De Aston MBA is het volgende hoofdstuk in je carrière. Of je ambitie nu is om leiding te geven in internationale organisaties of iets dichter bij huis te beginnen, de cursus zal je strategisch denken en capaciteiten verbeteren en je voorbereiden op een carrière in de voorhoede van het bedrijfsleven.

De beste leiders hebben de kunst van besluitvorming en actie gebaseerd op kritisch denken onder de knie. Uw Aston MBA leert u hoe u over uw eigen carrière nadenkt, nieuwe kansen ziet en een groeimindset ontwikkelt. Je zult ondernemend worden in alles wat je doet.... [-]

Verenigd Koninkrijk Birmingham
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
30 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands