MBASTUDIES.NL

16 Top Deeltijd Executive MBA Opleidingen in UK

Het EMBA opleidingen zijn flexibele en betaalbare opties onderwijs voor voltijd werkende professionals. In de huidige 's arbeidsmarkt, het ' s niet makkelijk om een ​​concurrentievoordeel te vinden. Zowel werkenden en werklozen kijken naar een EMBA.

Een Master of Business Administration (MBA) is een graduaat dat ongeveer twee jaar van de studie neemt om te ontvangen. Personen die deze graad winst belangrijke kennis en ervaring op het gebied van business en management te verdienen, en in staat zijn om snel een baan te vinden als gevolg van de verbetering van hun bekwaamheden.

 

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Deeltijd Executive MBA-Opleiding in UK

gevonden resultaten Filter

MBA in leiderschap

DSM Assessment & Training
Campus Online Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 18 maanden Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Bromley +3 more

DSM Assessment

Executive MBA Healthcare

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campus Deeltijd 2 - 4 jaren Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Nottingham

We bereiden ons voor op de uitdagingen van het organiseren en beheren van complexe gezondheidszorgdiensten. Onze Executive MBA Healthcare is benoemd door de NHS Leadership Academy.

Executive mba online

Royal Business College
Online Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaren Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne Servië Servië Online Belgrado Zwitserland Genève Manchester +7 more

Online MBA voor Executives cursus is een academisch rigoureus programma waarin u uw onderwerp in de diepte te verkennen, het bereiken van een hoog niveau van specialistische kennis. Je trekt op de kennis en vaardigheden van uw undergraduate studie of je professionele leven aan het werk van een hoge academische standaard te produceren, op de hoogte van het huidige denken en debat.

Executive mba - Durham-EBS (dual award)

Durham University Business School
Campus Deeltijd 2 jaren Vraag informatie aan Duitsland Oestrich-Winkel Verenigd Koninkrijk Durham +2 more

De Executive MBA - Durham en EBS, geeft u de mogelijkheid om te profiteren van de gecombineerde kracht van twee zeer gerespecteerde instellingen: Durham University Business School en de European Business School (EBS) in Duitsland. Deze dubbele award is gebaseerd op zowel de UK-specifieke en Europese ervaring om u een inzicht in de zakelijke wereld van vandaag te geven.

Executive MBA

Hull University Business School
Campus Deeltijd 2 jaren Augustus 2020 Verenigd Koninkrijk Romp

De Executive MBA is over twee jaar afgerond en wordt flexibel over de lange weekenden geleverd om werkverbintenissen te behalen. Het programma trekt managers samen van een verscheidenheid aan privé, publieke ...

Weekend executive mba

Greenwich School of Management
Campus Deeltijd 24 maanden Augustus 2020 Verenigd Koninkrijk Londen

De programma's stimuleren individuen uit alle lagen van het leven, en vanuit alle organisatorische en werkende achtergronden. Ingenieurs, accountants, juridische beoefenaars.

Executive MBA

University of Chicago Booth School of Business
Campus Deeltijd 21 maanden September 2020 Verenigde Staten Chicago Philadelphia Verenigd Koninkrijk Londen Spanje Madrid +5 more

U zult zich richten op het genereren, analyseren, vergelijken en verfijnen van ideeën. Ze beter maken En nog beter. Waarom? Omdat er geen klaarmaken of eenvoudige regels zijn om in zaken te trekken.

Executive MBA

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campus Deeltijd 2 - 4 jaren Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Nottingham

Onze Executive MBA biedt u de mogelijkheid om flexibel studeren te combineren met een veeleisende carrière, door geavanceerde managementopvoeding te bieden die aansluit op de behoeften van leidinggevenden in ontwikkeling.

Executive MBA Online

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Online Deeltijd 10 maanden September 2020 Spanje Madrid China Beijing Verenigd Koninkrijk Londen +4 more

The Executive MBA has been designed to afford participants an efficient way of working in an environment characterised by complexity, uncertainty and continuous change.

International Flex EMBA (i-Flex)

MIP Politecnico di Milano School of Management
Online Voltijd Deeltijd 20 maanden Vraag informatie aan Italië Milaan Frankrijk Nantes Reims Verenigd Koninkrijk Edinburgh Spanje Madrid China Guangzhou Barcelona België Brussel Glasgow Beijing Duitsland München Toulouse-le-Château +18 more

International Flex EMBA (i-Flex) is een 20-maanden Executive MBA-programma gericht op managers die internationale studie willen combineren met werkverplichtingen, met behulp van een van de meest geavanceerde digitale leerplatforms ter wereld, ontwikkeld met Microsoft-technologie. Het programma staat op de 7e plaats in de wereld en behoort tot de top 4 in Europa door QS Distance / Online MBA 2019 Rankings. Kandidaten kunnen kiezen wanneer, waar en hoe ze de lessen willen volgen, met behulp van een digitaal platform dat tot de meest innovatieve ter wereld behoort. Studenten hebben totale vrijheid om te beslissen wanneer ze toegang hebben tot het materiaal en kunnen hun studies afstemmen op hun gezin en werk.

Masters of Business Administration (Executive) (DL)

Leeds Beckett University
Online Voltijd Deeltijd 3 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Leeds +1 more

Ontwikkel je managementstijl en word een strategische denker door hedendaagse theorie te combineren met de praktijk en je voor te bereiden op de onzekere economische omgeving waarmee bedrijven over de hele wereld worden geconfronteerd.

Executive MBA

Birmingham Business School, University of Birmingham
Campus Deeltijd 30 - 54 maanden Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Birmingham

Executive MBA (Londen)

Warwick Business School
Campus Deeltijd Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Londen

Bestudeer je Executive MBA in The Shard in Londen part-time gedurende twee tot vier jaar

Executive MBA (Warwick)

Warwick Business School
Campus Deeltijd Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Coventry

Als 10e in de wereld geeft de Warwick Executive MBA je de strategische leiderschapsvaardigheden die je nodig hebt om direct impact te hebben

Uitvoerende parttime mba

Aston Business School
Campus Deeltijd 30 maanden Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Birmingham

De Aston MBA is het volgende hoofdstuk in je carrière. Of je ambitie nu is om leiding te geven in internationale organisaties of iets dichter bij huis te beginnen, de cursus zal je strategisch denken en capaciteiten verbeteren en je voorbereiden op een carrière in de voorhoede van het bedrijfsleven.