EMBA

The Chinese University of Hong Kong, CUHK Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EMBA

The Chinese University of Hong Kong, CUHK Business School

De weerspiegelt onze toewijding aan relevantie en kwaliteit door te focussen op de strategie en de integratieve karakter van de zakelijke omgeving waarin senior executives opereren. Elk jaar worden ongeveer 50 personen worden toegelaten tot de opleiding. De deelnemers wordt verwacht dat zij hun full-time baan verantwoordelijkheden gedurende hun EMBA studie te behouden.

Twee jaar van de studie nodig zijn - elk bestaande uit vier termen. Twee één week in residence opleidingen gepland respectievelijk aan het begin en einde van het programma. Het eerste jaar durende programma biedt een solide basis in alle belangrijke zakelijke functies en een kennismaking met de verschillende veranderende zakelijke omgevingen. De tweede-jaar programma maakt gebruik van een functioneel integratieve benadering die brede strategieën en beleid benadrukt.

Manier van les geven

De EMBA wijze van instructie neemt consequent te profiteren van de sterke en gevarieerde management ervaring van de deelnemers. De methoden van instructie variëren, maar kan formele lezingen, seminars, case-analyses, simulatie games, en de individuele en collectieve projecten die verband houden met de huidige management vraagstukken in ontvangende organisaties van de deelnemers bevatten.

Om de educatieve waarde van het programma te verbeteren, worden de deelnemers verwacht dat zij een bijdrage leveren aan kleine en grote groep activiteiten binnen een zeer interactieve leeromgeving. Studiegroepen worden gevormd met deelnemers uit uiteenlopende achtergronden en ervaringsniveaus. Hier worden effectieve communicatie en teamwork vaardigheden geoefend met als doel het bereiken van onze EMBA doelstelling.

Toelatingsvoorwaarden

Aanvragers moeten:

  • een bachelordiploma of beroepskwalificaties gelijkwaardig hebben verkregen tot op zekere hoogte,
  • normaal, minstens 7 jaar van post-kwalificatie bedrijf of relevante werkervaring, waarvan 5 jaar in een leidinggevende functie, en
  • bezit zijn van een verantwoordelijke, senior management posities.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Chinese
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
520,000 HKD
Locations
Hongkong - Hongkong
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Hongkong - Hongkong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan