MBASTUDIES.NL

2 Top Deeltijd Bedrijfskunde Studies in Hongkong

Executive MBA-programma is een wereldwijd bedrijf voor management programma dat is ontworpen om de behoeften van de mid-career professionals te ontmoeten.Het ontwikkelt effectieve managers van vandaag 's dynamische wereldwijde organisatie

Een Master of Business Administration of MBA is een twee jaar graduate niveau mate waarin individuen kunnen nastreven na het behalen van een Bachelor. Het verdienen van een MBA kan helpen afgestudeerden krijgen de belangrijke kennis, vaardigheden en ervaring die ze nodig hebben om een ​​carrière te beginnen in de corporate wereld.

 

Hong Kong, gevonden aan de zuidkust van China, het land is een van de twee speciale administratieve regio's in de Republiek China. Hong Kong 's hoger onderwijs wordt geplaatst in de structuur van de Engelse en internationale systemen. Het wordt beheerd door het land 's Education Bureau.

Deeltijd Executive MBA Opleiding in Hongkong

gevonden resultaten Filter

Henley flexibele Executive MBA in Azië

Henley Business School Asia
Campus Deeltijd 2 jaren September 2020 Hongkong Hong Kong

De Henley Flexibele Executive MBA is een 2 jaar part-time programma dat is ontworpen voor ervaren managers en drukke managers die hun internationale management competenties te ontwikkelen.

Henley Flexibele Executive MBA in Azië

Henley Business School Asia
Campus Deeltijd 24 maanden Vraag informatie aan Hongkong Hong Kong

Het programma combineert een mix van individuele en collectieve studie, online en face-to-face workshops. Deze innovatieve en zeer relevante MBA diploma is voor ervaren managers die willen blijven werken full-time tijdens de studie in deeltijd.