MBASTUDIES

Executive MBA's in Hongkong 2021

Verdien een wereldklasse Executive MBA-diploma met een EMBA Hong Kong-programma, gegoten om het schema van de leidinggevenden te voldoen. EMBA Hong Kong zet professioneel gedreven studenten in het hart van een snel groeiende wereldwijde commerciële regio. Professionals op zoek naar hun carrière verder te ontwikkelen met een EMBA Hong Kong zal bestuderen samen met collega-professionals uit de hele wereld, het creëren van een uniek netwerk voor toekomstige samenwerking en persoonlijke groei.

Kandidaten voor een EMBA Hong Kong worden aangeboden een unieke balans tussen een wereldwijde focus en lokale ervaring, het creëren van een mogelijkheid voor leidinggevenden en managers te worden blootgesteld aan de snelle economische ontwikkeling in China en de dynamische impact op de toekomst van de wereldwijde business. Hong Kong, als een centrale Chinese hub, posities EMBA studenten voor een uitstekende kwaliteit executive education.

Een EMBA Hong Kong-programma streeft er naar toegewijde senior managers te voorzien van vaardigheden en toepasbare kennis van het moderne management theorie en praktijk en op werkwijzen voor het oplossen van problemen en strategische hoofdsom te vergemakkelijken voor te bereiden op de onvermijdelijke uitdagingen van de levendige en steeds veranderende zakelijke omgeving van Greater China en de wereld.

Als u op zoek bent naar een EMBA Hong Kong graad, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onder de bladeren door je mogelijkheden!

gevonden resultaten Filter

Henley Flexibele Executive MBA in Azië

Henley Business School Asia
EMBA
<
Deeltijd
<
24 maanden
Engels
Campus

Het programma combineert een mix van individuele en collectieve studie, online en face-to-face workshops. Deze innovatieve en zeer relevante MBA diploma is voor ervaren manage ...

Lees meer

Henley flexibele Executive MBA in Azië

Henley Business School Asia
EMBA
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

De Henley Flexibele Executive MBA is een 2 jaar part-time programma dat is ontworpen voor ervaren managers en drukke managers die hun internationale management competenties te ...

Lees meer