Filter
EMBA
Ierland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste EMBA Opleidingen in Ierland 2019

Ierland plaatst een grote waarde aan onderwijs, en dit is duidelijk door de hoog aangeschreven onderwijsinstellingen en faculteit. Dit heeft Ierland een populaire bestemming voor internationale studenten op zoek naar een EMBA, maar ook voor zakelijke professionals die willen vooruit in hun carrière.


Studenten die een EMBA-Ierland krijgt een sterke business stichting en leren van de praktische toepassing van het bedrijfsleven en leiderschap theorieën. Het curriculum voor EMBA Ierland is verbeterd door middel van peer-interactie en het delen van professionele ervaringen, met een focus op leiderschap en management. Cursussen voor de EMBA-Ierland zal onderzoeken onderwerpen als operations management, business onderzoek, human resources, financiën, economie en marketing. Afgestudeerden van de EMBA-Ierland programma's zijn vaak in staat om in hun carrière verder te gaan naar het hoger management en uitvoerende leidinggevende posities.


Als u geïnteresseerd bent in een EMBA Ierland mate, dan bladert u door de onderstaande opties en neem de volgende stap in de richting van je professionele doelen!

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Trinity College Dublin - Business School

De Trinity Executive MBA is een twee jaar durende, in deeltijd meeslepende programma ontworpen om uw denken uitdagen en uw potentieel te realiseren, terwijl het past in u ... [+]

Trinity Executive MBA

De Trinity Executive MBA is een twee jaar durende, in deeltijd meeslepende programma ontworpen om uw denken uitdagen en uw potentieel te realiseren, terwijl het past in uw schema.

Programma Hoogtepunten

Module Leiderschap en professionele ontwikkeling

Verdiep je zelfbewustzijn en strek je uit buiten je comfortzone om je unieke leiderschapskwaliteiten te ontdekken. Volledig gekwalificeerde prestatiecoaches, groepsworkshops en psychometrische tests zijn slechts enkele van de manieren waarop we u kunnen helpen uw potentieel te realiseren.

Bedrijf Consultancy Projecten

Live action leren met echte bedrijven is een belangrijk onderdeel van de Trinity MBA. Doorheen het programma werk je rechtstreeks samen met senior executives in bedrijven uit verschillende branches, waarbij je echte strategische zakelijke problemen aanpakt.... [-]

Ierland Dublin
September 2019
Engels
Deeltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands