Executive MBA in Ierland

Beste EMBA Opleidingen in Ierland 2019

MBA

Ierland plaatst een grote waarde aan onderwijs, en dit is duidelijk door de hoog aangeschreven onderwijsinstellingen en faculteit. Dit heeft Ierland een populaire bestemming voor internationale studenten op zoek naar een EMBA, maar ook voor zakelijke professionals die willen vooruit in hun carrière.


Studenten die een EMBA-Ierland krijgt een sterke business stichting en leren van de praktische toepassing van het bedrijfsleven en leiderschap theorieën. Het curriculum voor EMBA Ierland is verbeterd door middel van peer-interactie en het delen van professionele ervaringen, met een focus op leiderschap en management. Cursussen voor de EMBA-Ierland zal onderzoeken onderwerpen als operations management, business onderzoek, human resources, financiën, economie en marketing. Afgestudeerden van de EMBA-Ierland programma's zijn vaak in staat om in hun carrière verder te gaan naar het hoger management en uitvoerende leidinggevende posities.


Als u geïnteresseerd bent in een EMBA Ierland mate, dan bladert u door de onderstaande opties en neem de volgende stap in de richting van je professionele doelen!

Lees meer

Executive MBA

UCD Michael Smurfit Graduate Business School
Campus Deeltijd 24 maanden September 2019 Ierland Dublin

We zijn Ierland toonaangevende onderzoek gebaseerde business school en je zult ideaal geplaatst om te profiteren van het onderzoek dat we hier voeren. Onze internationale faculteit is een waardevolle bron, het aanbieden van hoge kwaliteit onderwijs en uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven. [+]

Innovatieve werkvormen in kleine groep setting. Professionele, gemotiveerde collega's. Contact met alumni en zakelijke leiders. Hoogopgeleide, internationale faculteit.

Doelstellingen van de Executive MBA

Kennis We zijn Ierland toonaangevende onderzoek gebaseerde business school en je zult ideaal geplaatst om te profiteren van het onderzoek dat we hier voeren. Onze internationale faculteit is een waardevolle bron, het aanbieden van hoge kwaliteit onderwijs en uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven.

Leidinggevende vaardigheden Wij helpen u uw kritische analyse, het oplossen van problemen en andere praktische zakelijke vaardigheden verbeteren en ontwikkelen van uw "soft skills", zoals communicatie en interpersoonlijke vaardigheden, door middel van instructie en coaching.... [-]


Trinity Executive MBA

Trinity College Dublin - Business School
Campus Deeltijd 24 maanden September 2019 Ierland Dublin

De Trinity Executive MBA is een twee jaar durende, in deeltijd meeslepende programma ontworpen om uw denken uitdagen en uw potentieel te realiseren, terwijl het past in uw schema. [+]

Trinity Executive MBA

De Trinity Executive MBA is een twee jaar durende, in deeltijd meeslepende programma ontworpen om uw denken uitdagen en uw potentieel te realiseren, terwijl het past in uw schema.

Programma Hoogtepunten

Module Leiderschap en professionele ontwikkeling

Verdiep je zelfbewustzijn en strek je uit buiten je comfortzone om je unieke leiderschapskwaliteiten te ontdekken. Volledig gekwalificeerde prestatiecoaches, groepsworkshops en psychometrische tests zijn slechts enkele van de manieren waarop we u kunnen helpen uw potentieel te realiseren.

Bedrijf Consultancy Projecten

Live action leren met echte bedrijven is een belangrijk onderdeel van de Trinity MBA. Doorheen het programma werk je rechtstreeks samen met senior executives in bedrijven uit verschillende branches, waarbij je echte strategische zakelijke problemen aanpakt.... [-]