MBASTUDIES

EMBA Opleidingen in Ierland 2021

Ierland plaatst een grote waarde aan onderwijs, en dit is duidelijk door de hoog aangeschreven onderwijsinstellingen en faculteit. Dit heeft Ierland een populaire bestemming voor internationale studenten op zoek naar een EMBA, maar ook voor zakelijke professionals die willen vooruit in hun carrière.


Studenten die een EMBA-Ierland krijgt een sterke business stichting en leren van de praktische toepassing van het bedrijfsleven en leiderschap theorieën. Het curriculum voor EMBA Ierland is verbeterd door middel van peer-interactie en het delen van professionele ervaringen, met een focus op leiderschap en management. Cursussen voor de EMBA-Ierland zal onderzoeken onderwerpen als operations management, business onderzoek, human resources, financiën, economie en marketing. Afgestudeerden van de EMBA-Ierland programma's zijn vaak in staat om in hun carrière verder te gaan naar het hoger management en uitvoerende leidinggevende posities.


Als u geïnteresseerd bent in een EMBA Ierland mate, dan bladert u door de onderstaande opties en neem de volgende stap in de richting van je professionele doelen!

gevonden resultaten Filter

Executive MBA (deeltijd)

Trinity College Dublin – MBA programs
EMBA
sep 2021
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Of u nu uw huidige loopbaantraject snel wilt volgen of een geheel nieuwe richting wilt inslaan, de Trinity Executive MBA zet een leertraject uiteen dat studenten helpt hun pot ...

Lees meer