Filter
EMBA
Indonesië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste EMBA Opleidingen in Indonesië 2019

Een EMBA Indonesië programma zal een onderwijs vanuit een internationaal perspectief op hoog aangeschreven onderwijsinstellingen en van hoge kwaliteit faculteit. Indonesië levert een spannende locatie voor het leren onder cultuur en intellect.


EMBA Indonesia is bedoeld voor professionals op dit moment werkzaam als zakenmensen. EMBA Indonesië studenten worden aangemoedigd om hun on-the-job kennis brengen aan de leeromgeving door middel van interactieve cursussen en groepswerk. Door middel van cursussen die zich richten op de boekhouding, economie, marketing, en informatietechnologie, studenten een gedegen kennis van business principles te krijgen met een focus op leiderschap en management. Afgestudeerden van EMBA Indonesië vaak in staat zijn om in hun carrière vooruit naar bovenste level management en uitvoerende leidinggevende posities in internationale organisaties en bedrijven.


Als dit klinkt voor u van belang, dan is een kijkje hieronder te maken door de EMBA Indonesië-programma's en vinden de mate voor u klaar!              

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Indonesië
Studievorm
Tempo
IPMI International Business School

Dit is de kern van het programma van de IPMI Business School. Het programma, met continue verbetering, loopt al twintig jaar en produceerde een aantal professionele manag ... [+]

Dit is de kern programma van de IPMI Business School. Het programma, met continue verbetering, loopt al twintig jaar en produceerde een aantal professionele managers en leiders. De belangrijkste kenmerken van het programma zijn:

Harvard Business School Case-Study Methoden

Curriculum IPMI Business School's is snel gewend aan de veranderingen van de concepten en praktijken in het bedrijfsleven. Als Harvard Business School, IPMI Business School is in de eerste plaats een case-studie business school met case studies van Harvard, INSEAD en IPMI Business School zelf. Het gebruik van kisten of de verhouding tussen de gevallen en conceptueel kader afhankelijk van het verloop onderwerpen en programma's.... [-]

Indonesië Jakarta
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands