MBASTUDIES

Executive MBA Opleidingen in Indonesië 2021

Een EMBA Indonesië programma zal een onderwijs vanuit een internationaal perspectief op hoog aangeschreven onderwijsinstellingen en van hoge kwaliteit faculteit. Indonesië levert een spannende locatie voor het leren onder cultuur en intellect.


EMBA Indonesia is bedoeld voor professionals op dit moment werkzaam als zakenmensen. EMBA Indonesië studenten worden aangemoedigd om hun on-the-job kennis brengen aan de leeromgeving door middel van interactieve cursussen en groepswerk. Door middel van cursussen die zich richten op de boekhouding, economie, marketing, en informatietechnologie, studenten een gedegen kennis van business principles te krijgen met een focus op leiderschap en management. Afgestudeerden van EMBA Indonesië vaak in staat zijn om in hun carrière vooruit naar bovenste level management en uitvoerende leidinggevende posities in internationale organisaties en bedrijven.


Als dit klinkt voor u van belang, dan is een kijkje hieronder te maken door de EMBA Indonesië-programma's en vinden de mate voor u klaar!              

gevonden resultaten Filter

Executive Master of Business Administration

IPMI International Business School
EMBA
<
Voltijds
Engels
Campus

Dit is de kern van het programma van de IPMI Business School. Het programma, met continue verbetering, loopt al twintig jaar en produceerde een aantal professionele managers e ...

Lees meer